Αθλητισμός|01.03.2020 10:00

Super League: Αυλαία στην κανονική διάρκεια με μια θέση για τα πλέι οφ ανοικτή

Newsroom

Στην αναμέτρηση του Ηρακλείου πέφτουν τα φώτα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League1, εκεί όπου ο ΟΦΗ θέλει να σφραγίσει την είσοδό του στα πλέι οφ. Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 19.00 με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ που τον ακολουθεί σε απόσταση πέντε βαθμών να βρίσκεται στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Στο «Θ. Βαρδινογιάννης», (Novasports5) ο ΟΦΗ (6η θέση, 31 βαθμοί) υποδέχεται την Λαμία (10η θέση, 27 βαθμοί). Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία θέλει το τρίποντο προκειμένου να πάρει το τελευταίο εισιτήριο των πλέι οφ, θα αγωνιστεί απέναντι στους «κυανόλευκους» με μοναδικό πρόβλημα τον τιμωρημένο Βαζ. Από την πλευρά της η ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία θέλει να ολοκληρώσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια, θα αγωνιστεί απέναντι στους «ασπρόμαυρους» χωρίς τον τραυματία Πλιάτσικα, αλλά και τους Νιάσε, Σάλιακα που έμειναν εκτός αποστολής.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», (Novasports1) ο Ολυμπιακός (1η θέση, 63 βαθμοί) υποδέχεται τον Παναιτωλικό (13η θέση, 17 βαθμοί). Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίν άφησε εκτός αποστολή για τον συγκεκριμένο αγώνα τους Χριστοδουλόπουλο, Γκιγέρμε, εν αντιθέσει με τον Φορτούνη που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Όσον αφορά την ομάδα του Αγρινίου, ο Μάκης Χάβος αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα για την ανααμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους»καθώς πέρα των εδώ και καιρό τραυματιών Αριγίμπι, Λουσέρο, Τζανακάκη, Γιαννιώτη, Παρράα δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Ρόσα, Ντουάρτε.

Στο γήπεδο των Πηγαδίων (ERT Sports), h Ξάνθη (9η θέση, 29 βαθμοί) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (2η θέση, 58 βαθμοί) . Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, θα αγωνιστεί απέναντι στους ακρίτες χωρίς τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους τραυματίες Κρέσπο, Ζαμπά, αλλά και τον Πέλκα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αποφασίστηκε να μείνει εκτός. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, θα αντιμετωπίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά», χωρίς τους τιμωρημένους Κάστρο και Μουλέν.

Στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, (Novasports2), ο Πανιώνιος (14η θέση, 10 βαθμοί) υποδέχεται την ΑΕΚ (3η θέση, 50 βαθμοί). Το συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα το οποίο θέλει να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του, θα αγωνιστεί κόντρα στους «κυανέρυθρους» χωρίς τους τιμωρημένους Βράνιες, Λιβάια, τους Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο, Μπάρκα, τον ανέτοιμο Γιακουμάκη, αλλά και τον Κρίστιτσιτς. Στον αντίποδα ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου Λεωνίδας Βόκολος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των μακροχόνια τραυματιών Άρτσε, Μαξίμοβιτς, στον τιμωρημένο Κόρμπο, αλλά και στους Μαλέρμπ, Μιλόγεβιτς, Κιάκο.

Στο ΟΑΚΑ, (Novasports3) ο Παναθηναϊκός (4η θέση, 41 βαθμοί) υποδέχεται τον Βόλο (12η θέση, 27 βαθμοί). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία στοχεύει στην επιστροφή της στις νίκες, θα αγωνιστεί απέναντι στους Θεσσαλούς χωρίς επτά παίκτες. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού του «τριφυλλιού» έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Δώνης, Ζαχίντ, οι τραυματίες Κολοβέτσιος, Κολοβός, Ινσούα, Αγιούμπ και ο Καμπετσής λόγω ενοχλήσεων . Από την πλευρά του ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Στέφανος Ξηρόφωτος, δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Μάντζη, Τσίκα, τον τραυματία Οικονόμου και τους Τσοκάνη, Διαμαντή.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», (Novasports4) ο Άρης (5η θέση, 34 βαθμοί) υποδέχεται τον Ατρόμητο (8η θέση, 29 βαθμοί) σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ, η οποία έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς δίχως τους Κουέστα, Ιντέγε, Βέλεθ, Κόρχουτ και Δεληζήση. Από την πλευρά της η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία θέλει τη νίκη αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο των πλέι οφ, θα αγωνιστεί απέναντι στους «κίτρινους» χωρίς τον τιμωρημένο Γούτα και τους τραυματίες Μέγερι, Κιβρακίδη, Κατράνη.

Στη Λάρισα (Novasports24), η ΑΕΛ (11η θέση, 27 βαθμοί) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (7η θέση, 30 βαθμοί). Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάρκοβιτς, αλλά και στους τραυματίες Ασούμπρε, Ζίζιτς, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τέθηκαν οι Γκοϊκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλας και Γκόλιας. Από την πλευρά της η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία δίνει μάχη για την κατάληψη της 6ης θέσης,θα αγωνιστεί απέναντι στην «Βασίλισσα του Κάμπου», χωρίς τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο, Μουνάφο, Σουάρεθ, αλλά και τους τραυματίες Ιγκλέσιας και Ριέρα.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports24)

Ξάνθη – ΠΑΟΚ (ΕΡΤ)

Άρης – Ατρόμητος (Novasports4)

ΟΦΗ – Λαμία (Novasports5)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Novasports1)

Παναθηναϊκός – Βόλος (Novasports3)

Πανιώνιος – ΑΕΚ (Novasports2)

Πηγή: SDNA

ΟλυμπιακόςποδόσφαιροΟΦΗSuper League 1Αστέρας ΤρίποληςΠΑΟΚ