Basket League: «Πέρασε» νικηφόρα η ΑΕΚ από το Αλεξάνδρειο
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΗ ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια των αγώνων που έγιναν το Σαββατο στο πλαίσιπο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Η «Ενωση» επικράτησε στο Αλεξάνδρειο του Αρη με 81-77 και σημείωσε την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης γνώρισαν την τέταρτη ήττα σε ισάριθμα φετινά παιχνίδια στην έδρα τους.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ηφαιστος Λήμνου έκλεψε πανηγύρισε την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα κάνοντας επίδειξη ισχύος επί του ισχυρού και Ευρωπαίου Προμηθέα με 82-67. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μανωλόπουλος με 13 πόντους.
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη, περνώντας με επιβλητική εμφάνιση από το Λαύριο, όπου επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με 77-64 με τον ασταμάτητο Φιλ Γκος να σκοράρει 25 πόντους!
Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με το άνετο 88-80 επί του Κολοσσού να επιβεβαιώνει ότι η ομάδα τς Νέας Σμύρνης έχει ενισχυθεί σημαντικά και μπορεί να αποφύγει τις περιπέτειες.
Aποτελέσματα και πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου 88-80
Ήφαιστος Λήμνου - Προμηθέας Πάτρας 82-67
Λαύριο - ΠΑΟΚ 64-77
Άρης - ΑΕΚ 77-81
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
17:00 Κύμη - Χολαργός BLShow ΕΡΤ 2
17:00 Ολυμπιακός - Ρέθυμνο CosmoteSport 4
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου
19:00 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι CosmoteSport 4
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου με μετανάστες και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο - 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Συγκοινωνίες Αθήνας: Νέοι συρμοί σε... δόσεις - Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος και Στυλιανίδης