Εφτάψυχη η ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο που έδειξε «σφυγμό»
NewsroomΗ ΑΕΚ των πολλών απουσιών βρέθηκε μια ανάσα από την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο που προηγήθηκε με τον Εμμανουηλίδη στο τέλος του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις όμως, έδειξε πως με τον Καρέρα στον πάγκο της δεν χάνει ούτε με... αίτηση καθώς ο Κλωναρίδης σκόραρε χαρίζοντας την ισοπαλία (1-1).
Ο Πανιώνιος με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο του παρουσίασε... σφυγμό, άγγιξε μια μεγάλη νίκη χάρη σε γκολ του ταλαντούχου Εμμανουηλίδη (45'+) αλλά η Ενωση έδειξε εφτάψυχη με γκολ του Κλωναρίδη στις καθυστερήσεις.
Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (84’ Λυμπεράκης), Παπαγεωργίου, Εμμανουηλίδης (90+1’ Καμαρά), Τσιλούλης, Παπανικολάου, Αραμπούλι (89’ Ρέτσος)
ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χουλτ, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (71’ Σιμάνσκι), Μάνταλος, Αλμπάνης (46’ Κλωναρίδης), Βέρντε (77’ Μαχαίρας), Αραούχο
- Μυστήριο με την έντονη οσμή αερίου στην Αττική - «Να υπάρχει ενημέρωση για το είδος του κινδύνου»
- Αιχμηρή παρέμβαση Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη: «Αντιβαίνει στην αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Στέργιος Καλπάκης - Παραμένει στο κόμμα, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με κανένα σχήμα
- «Η σπηλιά δεν συγχωρεί»: Δύτης εξηγεί τι αντιμετώπισαν οι άτυχοι δύτες που πέθαναν στις Μαλδίβες