Αθλητισμός|08.12.2018 19:56

Superleague: Τρίτωσε το καλό για τον Αστέρα Τρίπολης

Newsroom

Νέα ώθηση έδωσε στον Αστέρα Τρίπολης η αλλαγή προπονητή. Με τον Γιώργο Παράσχο στο τιμόνι, η ομάδα της Αρκαδίας συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες και απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού, πλησιάζοντας πλέον στην μέση της βαθμολογίας.

Στο ματς που άνοιξε την 13η αγωνιστική της Superleague, ο Αστέρας έκαμψε στο φινάλε τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), ο οποίος είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με κύριο εκφραστή τον Σάντι Κρίζμαν. Ο Παπαδόπουλος, όμως, είπε «όχι», τόσο στον Κρίζμαν (8', 76'), όσο και στον Στέφανο Αθανασιάδη (41').

Ο Αστέρας ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του, απείλησε σοβαρά για πρώτη φορά την εστία του Βελλίδη στο 65ο λεπτό με τον Κότσιρα και, εντέλει, πήρε την πολύτιμη νίκη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ στην κίνηση από τον Μαρκ Φερνάντεθ ύστερα από γύρισμα του Καλτσά στο δεύτερο δοκάρι. Ο σκόρερ είχε μπει αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο και αποδείχθηκε καθοριστικός για τους γηπεδούχους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Παράσχος, 3-4-3): Παπαδόπουλος – Βλάχος (85' Δουβίκας), Πασαλίδης, Μαρτίνεθ – Κότσιρας, Μουνάφο, Βαλέντε, Κυριακόπουλος (61' Φερνάντεθ) – Καλτσάς, Μανιάς (92' Μπελόκ), Τόνσο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης, 4-2-3-1): Βελλίδης – Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος – Νικολιάς, Σιόντης (82' λ. τρ. Σκόνδρας)– Κρίζμαν, Γιάκος (63' Παμλίδης), Ξυδάς (88' Μυστακίδης) – Αθανασιάδης.

Super League 1