Αθλητισμός|08.12.2018 22:03

Superleague: Νέα ανάσα για την ΑΕΚ

Newsroom

Μετά την Ξάνθη, η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο και της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0). Με τη νίκη αυτή, η «Ένωση» ανέβηκε στο -2 από τον τρίτο Ατρόμητο, αλλά με ματς περισσότερο.

Ο Εζεκιέλ Πόνσε ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε νωρίς το σκορ (13') με μονοκόμματο αριστερό βολέ, ύστερα από σέντρα του Πέτρου Μάνταλου.

Ο αρχηγός επέστρεψε μετά από καιρό στις καλές εμφανίσεις και, εκτός από την ασίστ στο γκολ, είχε συμμετοχή και στο 2-0 (47'), όταν ο Ανέστης Αναστασιάδης, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα στην παράλληλη σέντρα του, την έστειλε τα δίχτυα της ομάδας του.

Εκτός από τα δύο γκολ, η ΑΕΚ είχε και δύο δοκάρια, το πρώτο με τον Πόνσε (58') και το δεύτερο με τον Αλμπάνη (90'). Στα μείον για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Άλεφ, την θέση του οποίου ως τρίτου χαφ πήρε στο φινάλε ο Ούρος Τσόσιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, Γαλανόπουλος (81’ Τσόσιτς), Άλεφ (56’ λ. τρ. Μοράν), Μάνταλος (71’ Αλμπάνης), Μπογέ, Πόνσε, Κλωναρίδης.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέχο, Πλιάτσικας (18’ Αναστασιάδης), Ασίγκμπα (73’ Παπαργυρίου), Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες (54’ Ρόμανιτς).

ΛαμίαΑΕΚ