Αθλητισμός|03.03.2020 22:37

Live: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Newsroom

Και τώρα οι… δυο τους, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον που είναι πιθανό να καθορίσει την μετέπειτα πορεία τους στην Euroleague. Η «εμφύλια» ελληνική σύγκρουση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (21.00 NS2), είναι αυτή που… δεσπόζει στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της κορυφαίας διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επίσημο έγγραφό της, ζήτησε από την Αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές να μην επιτραπεί η είσοδος στο ΣΕΦ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «ως προληπτικό μέτρο για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα σε συνθήκες ασφαλείας» με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να απαντάει πως θα μεταβεί κανονικά στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός (11 νίκες, 15 ήττες) εξακολουθεί να έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στην 8άδα που οδηγεί στα πλέι οφ και ένα θετικό αποτέλεσμα θα του δώσει έξτρα ώθηση ώστε να διεκδικήσει τον στόχο του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σημαντικές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Σπανούλη και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Παναθηναϊκός (14-12) το τελευταίο διάστημα προβληματίζει με την εικόνα του(προέρχεται από δυο ήττες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό είναι φαβορί για την πρόκριση στην 8άδα. Ο Ρικ Πιτίνο άφησε εκτός αποστολής τον Νίκο Παππά.  Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 99-93.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από: Ρότσεστι, Μπάλντουιν, Πολ, Κόνιαρη, Μπάικς, Βεζένκοβ, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Ποκοσέβσκι, Ρούμπιτ, Έλις και ΜακΚίσικ.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από: Τόμας, Ράις, Παπαγιάννη, Ράουτινς, Παπαπέτρου, Βουγιούκα, Τζόνσον, Φρεντέτ, Καλάθη, Γουάιλι, Μήτογλου και Μπεντίλ.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα στο SDNA

Η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ (Intime)
EuroleagueμπάσκετΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός