Αθλητισμός|03.03.2020 22:32

Καταγγελία Γιαννακόπουλου: «Μου επιτέθηκαν δύο φορές, η αστυνομία μου είπε να φύγω από το ΣΕΦ»

Newsroom

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατήγγειλε διπλή επίθεση εις βάρος του στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού και αναρωτήθηκε μέσω ανάρτησής του στα social media αν η Euroleague θέλει να έχει αυτή τη διοργάνωση αλλά και αν υπάρχει κυβέρνηση και αστυνομία. Μάλιστα τόνισε ότι από την αστυνομία του είπαν να φύγει από το γήπεδο στο ημίχρονο όπως και έπραξε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στο Instagram: «Μου επιτέθηκαν στη φυσούνα πριν από το ματς. Είδα το πρώτο ημίχρονο δίπλα σε ανθρώπους που με έβριζαν και με απειλούσαν όλη την ώρα και μετά στο ημίχρονο μου έκαναν νέα επίθεση στη φυσούνα. Η αστυνομία ήρθε και μου είπε να φύγω και να μην παρακολουθήσω τον υπόλοιπο αγώνα. Αυτή τη διοργάνωση θέλουμε; Είναι αποδεκτό αυτό; Υπάρχει ελληνική αστυνομία; Υπάρχει κυβέρνηση;».

Δείτε την ανάρτηση του Γιαννακόπουλου:

 

Οι καταγγελίες του Παναθηναϊκού

Από το τριφύλλι κάνουν λόγο για διπλή επίθεση εις βάρος του Γιαννακόπουλου, από οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι έφεραν διαπιστεύσεις. Οι «πράσινοι» αναφέρουν ότι αρχικά κινήθηκαν εναντίον πριν από το τζάμπολ κατά την είσοδό του στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, ενώ υπήρξε και δεύτερη απειλητική κίνηση από την ίδια ομάδα με τη λήξη του ημιχρόνου την ώρα που ο Γιαννακόπουλος επέστρεφε στα αποδυτήρια.

EuroleagueΟλυμπιακόςΔημήτρης ΓιαννακόπουλοςΠαναθηναϊκός