Αθλητισμός|04.03.2020 00:51

Παναθηναϊκός: Καταγγελίες για επιθέσεις σε Γιαννακόπουλο και «ντου» - Τρεις τραυματίες αστυνομικοί

Newsroom

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ είχε και... τρίτο ημίχρονο καθώς ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε καταγγελίες για τις συνθήκες που επικράτησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατήγγειλαν πως υπήρξε επίθεση προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά την είσοδό του στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, από χούλιγκαν που είχαν διαπιστεύσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι έβριζαν, απειλούσαν και κλωτσούσαν καρέκλες κοντά στη γραμματεία. 

Οι «πράσινοι» ανέφεραν επίσης, πως οι ίδιοι οπαδοί παρέμεναν δίπλα στη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο των Πειραιωτών καθόλη τη διάρκεια του ματς. Επιπλέον στον ΠΑΟ σημειώνουν πως κάποιοι άλλοι οπαδοί ήταν στα δημοσιογραφικά του ΣΕΦ και έβριζαν τόσο τον Γιαννακόπουλο, όσο και τους ανθρώπους της αποστολής του Παναθηναϊκού. Ακόμη γίνεται λόγος για νέα επίθεση προς τον Γιαννακόπουλο με τη λήξη του ημιχρόνου και πάλι με βρισιές και κλωτσιές στη φυσούνα.

Λίγο αργότερα, μετά την έναρξη της επανάληψης, σύμφωνα με το «τριφύλλι» 30-40 χούλιγκαν έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια πιστεύοντας πως ο Γιαννακόπουλος ήταν ακόμη μέσα, και ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ. Ωστόσο, ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε αποχωρήσει καθώς έτσι τον συμβούλευσε η ΕΛ.ΑΣ..

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρεται από την ΕΛ. ΑΣ. τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί, ύστερα από επεισόδια με χούλιγκαν στη Θύρα 6 του ΣΕΦ. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς έχει χτυπήσει πιο σοβαρά μεταφέρθηκε στο ιατρείο.

ΟλυμπιακόςΔημήτρης ΓιαννακόπουλοςEuroleagueΠαναθηναϊκόςμπάσκετ