Αθλητισμός|04.03.2020 21:19

Live ΑΕΚ-Αρης

Newsroom

Στο ΟΑΚΑ ανοίγει η αυλαία του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στον πρώτο ημιτελικό η ΑΕΚ υποδέχεται στις 18.30 (Cosmote Sport 2) τον Αρη. Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο και Ολιβέιρα, μπορεί όμως να χρησιμοποιήσει τους Λιβάγια, Βράνιες και Λόπες που επέστρεψαν. Στον Άρη, ο Μίκαελ Ένινγκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η ομάδα του θα παραταχθεί πάνοπλη κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γερμανός τεχνικός ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και ξεκινάει με τη συνήθη ενδεκάδα που χρησιμοποιεί.

1-0! Στο 8' η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό τελείωμα του Μάνταλου έπειτα από «μαγική» ασίστ του Λιβάγια!

1-1! Στο 11' ο Αρης ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα!

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1 αλλά οι Πορτογάλοι διαιτητές για αδιευκρίνιστο ακόμη λόγο παραμένουν στα αποδυτήρια και δεν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επεισόδιο στο εσωτερικό των αποδυτηρίων μεταξύ παραγόντων, ενώ υπήρξε και φραστική επίθεση κατά των διαιτητών.

Οι διαιτητές επέστρεψαν στο γήπεδο και το παιχνίδι άρχισε έπειτα από μισή ώρα!

Αποβολή του Ματίγια στο 50' έπειτα από παρέμβαση του VAR. Αρχικά τιμωρήθηκε με κίτρινη, που εν συνεχεία μετατράπηκε σε απευθείας κόκκινη!

2-1! Ο Βράνιες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ΑΕΚ!

Ο Αρης αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ έπειτα από παρότρυνση του Αγγελου Χαριστέα καθώς καταγγέλλει πως χτυπήθηκε κατά τους πανηγυρισμούς της ΑΕΚ άνθρωπος από τον πάγκο των Θεσσαλονικέων!

Ο Πορτογάλος διαιτητής ζήτησε από τις ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν προέκυψε κάτι από τον έλεγχο του VAR!

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Βράνιες, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Βέρντε, Αραούχο.

Αρης: Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα, Ιντέγε. 

Παρακολουθήστε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό από το live του SDNA

ΑρηςΑΕΚΚύπελλο Ελλάδαςποδόσφαιρο