Κοροναϊός: Χωρίς θεατές όλοι οι αγώνες στην Ιταλία μέχρι τις 3 Απριλίου!
NewsroomH ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Serie A και να μην αναβληθούν οι αγώνες, λόγω της πίεσης για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές, ωστόσο ανακοίνωσε ότι όλοι οι αγώνες μέχρι τις 3 Απριλίου θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
Μετά από σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, ανακοίνωσε ότι όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας θα συνεχιστούν κανονικά, όμως επειδή πάνω απ' όλα προέχει η υγεία των φιλάθλων, τα παιχνίδια θα διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες.
«Θα διατηρήσουμε και θα βοηθήσουμε τη συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων, ωστόσο, θα φροντίσουμε και για την υγεία των πολιτών» σχολίασε με νόημα ο Σπανταφόρα.
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση