Συνελήφθη ο Ροναλντίνιο για πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη
NewsroomΜε την κατηγορία περί πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Παραγουάης ο Ροναλντίνιο μαζί με τον αδερφό του Ρομπέρτο.
Ο 39χρονος πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας, παρουσίασε για άγνωστο λόγο με τον αδερφό του κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο διαβατήρια με υπηκοότητα Παραγουάης και σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Nacion», κρατήθηκαν για ώρες στο αεροδρόμιο και τελικά μένουν υπό περιορισμό στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου τους, ενώ έχει εκδοθεί σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης.
Τα αδέρφια Ροναλντίνιο είχαν προσκληθεί από τον ιδιοκτήτη καζίνο Νέλσον Μπελότι για φιλανθρωπικές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ είχε προγραμματίσει να προωθήσει και το βιβλίο του «Genius in life».
Οι δικαστικές αρχές της Βραζιλίας είχαν αφαιρέσει από τον Ροναλντίνιο το διαβατήριό του και του είχαν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα, επειδή του είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων και δεν το πλήρωσε.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις