Αθλητισμός|05.03.2020 20:18

Εκθεση παρατηρητή ΑΕΚ-Αρης: «Χαστούκισε τον Καρυπίδη ο Μελισσανίδης»!

Newsroom

Ανάρμοστες συμπεριφορές, χυδαίες επιθέσεις και απόπειρες βιαιοπραγίας περιέγραψε στην έκθεση του ο παρατηρητής του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη Συμεών Τσολακίδης. Όπως αποκάλυψε το dikografies.blogspot.com ο κ. Τσολακίδης έγραψε πως αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ γίνεται αναφορά και σε επίθεση σε έναν εκ των διαιτητών, τον οποίο οπαδός της ΑΕΚ έπιασε από τα γεννητικά όργανα! Παράλληλα, σημειώνεται ότι επίσης οπαδός απώθησε τον γυμναστή του Αρη...

Αναλυτικότερα στην έκθεση αναφέρεται πως οι διαιτητές του αγώνα του είπαν στην ανάπαυλα πως μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ τους επιτέθηκαν φραστικά. Ενας εξ αυτών πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε "I'm the boss" και του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε! Επίσης, ο κ. Τσολακίδης γράφει πως ο αστυνομικός διευθυντής κ.Αλεξανδρόπουλος του μετέφερε πως κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη! Τέλος, ο  γυμναστής του Άρη Λάζαρος Βαρδάκης έπεσε στο έδαφος γιατί τον απώθησε φίλαθλος της ΑΕΚ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στην τελευταία σελίδα της έκθεσης γράφει τα εξής: «Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια τους, στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια, βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να έχουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές φωνάζοντας "why penalty?", "no penalty", και "f*ck you all". 

Ένας εξ' αυτών. όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές, καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πιο πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντας του «I'm the boss», τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε. Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας οι διαιτητές οδηγήθηκαν εντός των αποδυτηρίων τους.

Ταυτόχρονα, κι ενώ εγώ βρισκόμουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ακούστηκαν φωνές προερχόμενες από τον χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Αρης. Μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησα τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη και ότι τα γεγονότα αυτά θα τα καταθέσουν στην υπηρεσία τους. 

Για το τελευταίο περιστατικό δεν έχω προσωπική άποψη. Όλοι οι διαπιστευμένοι, μετά από πάροδο λίγων λεπτών, απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων ενώ κατέφτασε επιπλέον αστυνομική δύναμη. Οι διαιτητές του αγώνα, αφού διαβουλεύθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή και παράγοντες της γηπεδούχου ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο με καθυστέρηση 25 λεπτών. Καμία άλλη παρατήρηση».

Η έκθεση του κ. Τσολακίδη

Πηγή: Δικογραφίες

ΑρηςποδόσφαιροΑΕΚΔημήτρης ΜελισσανίδηςΘόδωρος ΚαρυπίδηςΚύπελλο Ελλάδας