Αθλητισμός|06.03.2020 16:44

Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στην ΕΠΟ για Γιαννούλη - Ζητά ποινή τριών αγώνων

Newsroom

Σε καταγγελία του Δημήτρη Γιαννούλη στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ (η οποία κοινοποιήθηκε και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου) προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν την επιβολή ποινής τριών αγωνιστικών στον ακραίο μπακ του ΠΑΟΚ για το μαρκάρισμα στον Ρατζέλοβιτς, εξ' αιτίας του οποίου αποβλήθηκε από την μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι», στην καταγγελία τους, κάνουν λόγο για επικίνδυνο σημειώνοντας πως «το μαρκάρισμα του Έλληνα αμυντικού του ΠΑΟΚ πάνω στον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού ήταν βίαιο και σκόπιμο έχοντας διπλή στόχευση». Παρόμοια καταγγελία είχε κάνει ο Ολυμπιακός και στην περίπτωση του Πασσαλίδη, όταν και ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είχε τιμωρηθεί αρχικά με μια αγωνιστική και ακολούθως του επιβλήθηκε ποινή δυο επιπλέον αγώνων.

«Ακούτε ΠΑΟΚ και σας πιάνει τρέμουλο»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: ««Ο ορισμός του δειλού! Ακούτε ΠΑΟΚ και σας πιάνει τρέμουλο ακόμη και με εφτά βαθμούς μπροστά. Υ.Γ: Καταγγελία και εμείς για τον Ραντζέλοβιτς ότι υποκινούσε τη βία με τον πανηγυρισμό του. Γελοίοι», έγραψε.

ΟλυμπιακόςΠΑΟΚΚύπελλο ΕλλάδαςΔημήτρης Γιαννούλης