Αθλητισμός|07.03.2020 13:17

Basket League: Κρίσιμες «μάχες» για ΠΑΟΚ και Άρη στην Θεσσαλονίκη-Το πρόγραμμα

Newsroom

Να κάνουν ένα βήμα με στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία θα προσπαθήσουν ΠΑΟΚ και Άρης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Οι δυο αιώνιοι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε μειονεκτική θέση καθώς μοιράζονται τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θυμίζουμε πως λόγω κοροναϊού ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Προμηθέας-Ρέθυμνο.

Ο Άρης μετά από τρεις διαδοχικές ήττες (Ιωνικό, Παναθηναϊκό, Κολοσσό) , υποδέχεται τον Ήφαιστο που προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως «τελικό». Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει εντός έδρας το μαχητικό και φιλόδοξο Περιστέρι που μετά την νίκη του επί του Προμηθέα την προηγούμενη αγωνιστική σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα ματς, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το εκπληκτικό σερί των 14 νικών στο πρωτάθλημα απέναντι στον ανεβασμένο Ηρακλή που πανηγύρισε τρεις διαδοχικές επιτυχίες κι ανέβηκε στις 9 νίκες και στην 7η θέση της βαθμολογίας.Να απομακρυνθεί  από την επικίνδυνη ζώνη θέλει η Λάρισα που «κόλλησε» στις 7 νίκες. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου υποδέχεται τον Κολοσσό που μετά την απόκτηση του Ζερμέιν Λοβ έχει αναπτύξει ξεχωριστή δυναμική. Το Λαύριο που ανέβηκε στις 10 νίκες φιγουράρει στην 6η θέση υποδέχεται τον Πανιώνιο (6 νίκες ,13 ήττες) που «καίγεται» για βαθμούς.

Το πρόγραμμα (20η αγωνιστική)

Σάββατο 7/3

15.30 Άρης-Ήφαιστος Λήμνου ERTSPORTS/ ΕΡΤ PLAY 2

15.30 Λάρισα-Κολοσσός Ρ. ERTSPORTS/ ΕΡΤ PLAY 4

15.30 Λαύριο- Πανιώνιος ERTSPORTS/ ΕΡΤ PLAY 3

17.30 ΑΕΚ-Ηρακλής  COSMOTE SPORT4

17.30 ΠΑΟΚ-Περιστέρι  ΕΡΤ SPORTS Live

Προμηθέας-Ρέθυμνο(αναβλήθηκε)

Κυριακή 8/3

17.00 Ιωνικός Ν. –Παναθηναϊκός  ΕΡΤ SPORTS LIVE

Basket LeagueΠΑΟΚμπάσκετΑρης