Αθλητισμός|07.03.2020 20:17

Bundesliga: Νέα πανό οπαδών σε βάρος του Χοπ, κραυγές και κατά του Ρουμενίγκε

Newsroom

Στην Γερμανία, οι αντιδράσεις των οπαδών στην Bundelsiga κατά του ισχυρού άνδρα της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, συνεχίστηκαν από τους φιλάθλους της Σάλκε. Αυτή τη φορά τα πανό σε βάρος του ανέβηκαν και πάλι στις εξέδρες αλλά από τους οπαδούς των «βασιλικών μπλε» στο ισόπαλο 1-1 με την Χόφενχαϊμ.

«Ζητούμε συγγνώμη από όλες τις πόρνες, επειδή τις σχετίσαμε με τον Χοπ!», ανέφερε το πανό που ανέβηκε στην κερκίδα και αποτέλεσε αιτία ακόμη και να διακοπεί ο αγώνας. Πανό ύψωσαν και οι οπαδοί της Ντούισμπουργκ με ερωτήματα για τους εργάτες που πεθαίνουν στο Κατάρ, αλλά και τις μικρές αντιδράσεις στο φαινόμενο του ρατσισμού. 

Ο δισεκατομμυριούχος Χοπ έχει βρεθεί στο στόχαστρο ως ένας από τους πιο μισητούς παράγοντες του γερμανικού ποδοσφαίρου, επειδή εμπορευματοποιεί το ποδόσφαιρο τη στιγμή που οι οπαδοί μάχονται κατά του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Στο ματς της Μπάγερν με τη Χόφενχαϊμ πριν από μερικές μέρες, τα πανό των οπαδών της Μπάγερν προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα. Στη συνέχεια, οι παίκτες των δύο ομάδων απλά αντάλλασσαν πάσες μέχρι να τελειώσει ο αγώνας, ενώ ο ισχυρός άντρας της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε βρέθηκε στο πλευρό του.

Στο μεταξύ στο Βερολίνο, οι οπαδοί της Χέρτα επιτέθηκαν και στον Ρουμενίγκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς της Μπάγερν με την Χόφενχαϊμ κάνοντας λόγο για το «άσχημο πρόσωπο του ποδοσφαίρου». «Δωροδοκίες, συλλογικές τιμωρίες, νεκροί άνθρωποι στο Κατάρ. Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι το άσχημο πρόσωπο του ποδοσφαίρου», ανέφερε το πανό.

T
T

Σκόνταψε η Λειψία

Στο αγωνιστικό κομμάτι της Bundelsiga η Λεβερκούζεν πέτυχε σημαντική νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 4-0, ενώ η Λειψία σκόνταψε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και έμεινε στο 0-0

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6/3
Πάντερμπορν-Κολωνία 1-2
(73' Σρμπένι - 28' Μερέ, 37' Χέκτορ)

Σάββατο 7/3
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0
(4' Χάβερτς, 14' Μπελαράμπι, 49', 55' Παουλίνιο)

Βόλφσμπουργκ-Λειψία 0-0

Χέρτα Βερολίνου-Βέρντερ Βρέμης 2-2
(41' Σταρκ, 60' Κούνια - 3' Σάρτζεντ, 6' Κλάασεν)

Φράιμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 3-1
(35' Ζάλαϊ, 55' Γκίντερ, 82' Κοχ - 61' Άντερσον)

Σάλκε-Χόφενχαϊμ 1-1
(20' ΜακΚένι - 69' Μπάουμγκαρτνερ)

Γκλάντμπαχ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 19.30

Κυριακή 8/3
Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ 16:30
Μάιντς-Φορτούνα Ντίσελντορφ 19:00

ποδόσφαιροΣάλκεBundesligaΧόφενχαϊμ