Κοροναϊός: Προς κεκλεισμένων των θυρών το Μπαρτσελόνα - Νάπολι στο Champions League
NewsroomΗ Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Νάπολι στις 18 Μαρτίου, στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League και η Ισπανική κυβέρνηση σκέφτεται να βάλει λουκέτο στις εξέδρες του «Καμπ Νου», μια απόφαση που δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί σύντομα. Οι Καταλανοί έχουν διαθέσει περίπου 5.000 εισιτήρια στους φιλάθλους της Νάπολι, και η κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία είναι αυτή που δίνει έναν επιπλέον λόγο στην Ισπανική κυβέρνηση να ετοιμάζεται να στραφεί προς αυτή την απόφαση.
Τις σκέψεις της Ισπανικής κυβέρνησης κατέγραψαν σήμερα (9/3) οι εφημερίδες «Sport» και «El Mundo Deportivo» οι οποίος κάνουν λόγο για «προστασίας της δημόσιας υγείας μετά την έξαρση του κοροναϊού, που επιτάσσουν την διεξαγωγή της αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών»
- Το DNA «μίλησε»: Τι αποκάλυψαν οι εξετάσεις για τα παιδιά του «σπιτιού της φρίκης» στην Κυψέλη
- «Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια»: Τι απαντά η δασκάλα για το σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας στα Φουρνά Ευρυτανίας
- Έναν χρόνο μετά και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος: Το άγριο έγκλημα που σόκαρε το φεστιβάλ Burning Man
- Αγωγή «μαμούθ» από τον Σταύρο Φλώρο: Ζητά πάνω από 100 εκατ. δολάρια μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του στο Survivor