Αθλητισμός|09.12.2018 21:16

Super League: Ματσάρα στο Περιστέρι με θρίαμβο του Ατρόμητου επί του Αρη

Newsroom

Ηταν καλύτερος, έπαιξε με τη φωτιά στο τέλος, όμως δεν κάηκε και πανηγύρισε δίκαιη και συνάμα, σπουδαία νίκη, με την οποία ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενος τη γκέλα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Προηγήθηκαν με τον Σάκιτς (16'), ενώ στη συνέχεια πήρε το... όπλο του το πρώτο «κανόνι» της κατηγορίας, ο Ευθύμης Κουλούρης. Σκόραρε στο 59' κι εκεί που ο ανύπαρκτος στο υπόλοιπο ματς, Αρης, αναθάρρησε (σ.σ.: μείωσε 2-1 με τον Κωνσταντινίδη στο 89' και σε 3-2 με τον Διαμαντόπουλο στο 92'), έκανε το 3-1 στο 91', ενώ έδωσε κι ασίστ στον Ενσικουλού, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 94'.

Αυτό το καταιγιστικό εξάλεπτο (89'-94') ήταν ό,τι πιο τρελό έχουμε δει σε φινάλε αγώνα τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν βλέπουμε και πολύ συχνά 4 (!) γκολ στις καθυστερήσεις.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον (52' Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (82' Καρασαλίδης), Μπρούνο (86' Ενσικουλού), Κουλούρης

Aρης: Κουέστα, Μπάσα (76' Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46' Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Γιουνές, Τζανακάκης (64' Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράι, Βέλεθ

ΑτρόμητοςΑρηςSuper League 1