Αθλητισμός|09.12.2018 21:39

Super League: Νίκη τίτλου για τον ΠΑΟΚ με ολική ανατροπή!

Newsroom

Η Λάρισα πάγωσε την Τούμπα στο 37' με τον Νούνιτς να κάνει το 0-1, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς η ΑΕΛ έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Ο Πρίγιοβιτς ανατράπηκε από τον Καρανίκα, ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι ο Σέρβος στράικερ, με το όγδοο φετινό του γκολ, έφερε το ματς στα ίσα από την άσπρη βούλα στο 45+3'. Αυτό ήταν το 50ό γκολ του «Πρίγιο» σε 83 εμφανίσεις, ο οποίος έχει σημειώσει 13 συνολικά φέτος.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πίεσε ασφυκτικά τους «βυσσινί» και τελικά βρήκε το γκολ από τον Τσούμπα Ακπόμ στο 69'. Θα μπορούσε να το τελειώσει μια ώρα αρχύτερα, καθώς έχασε ευκαιρίες και θεωρητικά οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να του κάνουν τη ζημιά, ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε και οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν σπουδαία νίκη, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ (66’ Σάχοφ), Μαουρίσιο, Λημνιός (81’ Ζαμπά), Ελ Καντουρί (66’ Άκπομ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Ακόστα (86’ Πίτι), Νούνιτς, Μπαργκάν (46’ Γκόλιας)

Super League 1ΑΕΛΠΑΟΚ