GP Μελβούρνης: Κανένας αποκλεισμός λόγω κοροναϊού
NewsroomΟ αγώνας της Φόρμουλα Ενα στη Μελβούρνη στην έναρξη της σεζόν θα προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί αυτή την εβδομάδα και δεν υπάρχει κανένας πιθανός αποκλεισμός εξ΄ αιτίας του κοροναϊού. Αυτό δήλωσε την Τρίτη ο επικεφαλής της Australian Grand Prix Corporation, Άντριου Γουέστακοτ.
Το τέταρτο GP του πρωταθλήματος στη Σανγκάη τον Απρίλιο έχει αναβληθεί, ενώ οι διοργανωτές του Grand Prix του Μπαχρέιν δήλωσαν την Κυριακή ότι ο αγώνας τους θα γίνει χωρίς θεατές στις 22 Μαρτίου.
Ο Γουέστακοτ, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν υπάρχει ανάλογη προοπτική στην Αυστραλία, ειδικά μετά το γεμάτο πλήθος στάδιο κρίκετ της Μελβούρνης για τον τελικό της Κυριακής Γυναικών T20 Παγκόσμιο Κύπελλο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
«Δεν υπάρχει πιθανότητα», δήλωσε στο ραδιόφωνο SEN στη Μελβούρνη. «Όταν κοιτάξεις 86.000 κόσμο στο MCG χθες το βράδυ... πρέπει να δούμε τα πράγματα με λογικό τρόπο και να συνεχίσουμε τη ζωή με τη λήψη των απαραίτητων προφυλάξεων».
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόφωρου
- Αποχωρούν από το λιμάνι Θεσσαλονίκης οι αγρότες με το βλέμμα στη Νίκαια – Οι αντιδράσεις στο κάλεσμα Μητσοτάκη
- Έπος στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα
- Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ στο Telekom Center Athens: Ο αιώνιος τροβαδούρος της ροκ