Αθλητισμός|10.03.2020 17:01

Europa League: Ζητά αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό η Γουλβς λόγω Μαρινάκη-κοροναϊού

Newsroom

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο στρατόπεδο της Γουλβς η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό. Οι λύκοι βρίσκονται σε συνομιλίες με την UEFA για πιθανή αναβολή της αναμέτρησής τους με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League αφού ο πρόεδρος του ελληνικού συλλόγου Ευάγγελος Μαρινάκης αποκάλυψε ότι έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

Αξιωματούχοι από τους λύκους ανησυχούν όλο και περισσότερο για τον παράγοντα κινδύνου που εμπλέκεται στο ταξίδι για το παιχνίδι της Πέμπτης, με το παιχνίδι να έχει αποφασιστεί ήδη να διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες, ύστερα από τα μέτρα που έχει εκπονήσει η ελληνική κυβέρνηση κι ασπάστηκε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο Μαρινάκης, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό και είναι κατανοητό ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού και το προπονητικό προσωπικό πρέπει επίσης να υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν εκτεθεί κι αυτοί στον ιό. Οι λύκοι βρίσκονται σε διάλογο με την UEFA και ζητούν διευκρινίσεις αν μπορεί να αναβληθεί το παιχνίδι, με πιθανή απόφαση να λαμβάνεται μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της Γουλβς πρόκειται να πετάξουν για την Αθήνα την Τετάρτη το απόγευμα.

ΟλυμπιακόςΓουλβςEuropa LeagueΚορονοϊόςΒαγγέλης Μαρινάκης