Αθλητισμός|10.03.2020 21:07

LIVE στην υβριδική τηλεόραση του ΕΘΝΟΣ TV η συνέντευξη του Τάκη Μπαλτάκου

Newsroom

Το ΕΘΝΟΣ TV ξεκινά δυναμικά το Live πρόγραμμα στην υβριδική τηλεόραση και την Τετάρτη (11/3) κάνει την αρχή σε συνεργασία με το SDNA! Την Τετάρτη το μεσημέρι (14:00), μέσα από την ειδική πλατφόρμα της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN TV, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του Τάκη Μπαλτάκου στον Βασίλη Βέργη.

Ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα για τη δικαστική «μάχη» του «Δικεφάλου», ενώ θα δώσει απαντήσεις και στους αναγνώστες του SDNA που θα μπορούν να υποβάλλουν τα δικά τους ερωτήματα. 

Το ΕΘΝΟΣ TV έχει ενταχθεί στην υβριδική πλατφόρμα του OPEN TV, έχοντας το δικό του πρόγραμμα και ενημερώνοντας 24 ώρες το 24ωρο για όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Για να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του Τάκη Μπαλτάκου στο SDNA μέσω της υβριδικής, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα: 

- Να διαθέτετε SMART TV

- Συντονιστείτε στο Open

- Πατήστε το μπλε κουμπί στο τηλεκοντρόλ σας

- Πλοηγηθείτε στην υβριδική τηλεόραση του ΕΘΝΟΥΣ TV και δείτε τη συνέντευξη

Η υβριδική τηλεόραση του OPEN TV

Πέραν της παραπάνω διαδικασίας, με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού στο τηλεκοντρόλ σας μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Open, με περισσότερα από 20.000 videos που είναι διαθέσιμα αμέσως μετά την πρώτη προβολή τους. Τα περισσότερα προγράμματα του OPEN είναι διαθέσιμα αμέσως μετά την προβολή τους στην τηλεόραση. Επίσης το OPEN έχει παραμετροποιήσει τις εκπομπές και έχει δημιουργήσει αποσπάσματα από όλες τις εκπομπές ώστε ο θεατής να βρεί άμεσα το video που τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Και στο ethnos.gr η συνέντευξη Μπαλτάκου

Πέραν βεβαίως της καινοτομίας με την υβριδική τηλεόραση, τη συνέντευξη του Τάκη Μπαλτάκου στον Βασίλη Βέργη θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και διαδικτυακά μέσω του Ethnos.gr, το οποίο θα συνδεθεί βεβαίως με την πλατφόρμα της υβριδικής τηλεόρασης και θα μεταδώσει ολόκληρη τη συνέντευξη.

Ραντεβού την Τετάρτη (11/3) στις 14:00!

SDNAΤάκης Μπαλτάκοςυβριδική τηλεόραση