Αθλητισμός|10.03.2020 19:17

Συνεχίζει με Καρέρα η ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021

Newsroom

Ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ΑΕΚ και θα συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης και την επόμενη χρονιά, μετά από τη συνάντηση που είχε ο Ίλια Ίβιτς με τον ατζέντη του. Ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV πως θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά τις επαφές των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της ΑΕΚ και τη δήλωση σεβασμού και των δυο πλευρών στο εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV, ο Ιταλός τεχνικός έδωσε από μόνος του το στίγμα των συζητήσεων που προηγήθηκαν και περιέγραψε τη δική του προτεραιότητα στο πιο καθοριστικό σημείο της τρέχουσας σεζόν: «Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

ΑΕΚποδόσφαιροΜάσιμο Καρέρα