Αθλητισμός|11.03.2020 13:01

Premier League: Αναβλήθηκε το Μάντσεστερ Σίτι-Αρσεναλ λόγω Μαρινάκη!

Newsroom

Η Premier League αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Αρσεναλ που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης (11/3), μετά από αίτημα των «κανονιέρηδων» καθώς όπως υποστηρίζουν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές τους ήρθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό. Σύμφωνα με την Αρσεναλ, μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ, ξεκίνησαν έρευνες όπου διαπίστωσαν ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν έρθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον προ ημερών αγώνα της ομάδας του Λονδίνου με τους «ερυθρόλευκους» για το Europa League.

Ως εκ τούτου, αποφάσισαν να υποβάλλουν σε εξετάσεις τους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και την Premier League, που ανέβαλε τον αγώνα με την Σίτι ως προληπτικό μέτρο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Άρσεναλ αναφέρεται: «Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που καθόταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες.

Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους μας, φιλάθλους μας ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα. Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή. 

Όλοι μας στην Άρσεναλ, ευχόμαστε στον κ. Μαρινάκη γρήγορη ανάρρωση και περιμένουν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέψουν την Παρασκευή στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπράιτον».

T
ΚορονοϊόςΜάντσεστερ ΣίτιΑρσεναλPremier LeagueΝότιγχαμ ΦόρεστΒαγγέλης ΜαρινάκηςΟλυμπιακός