Αθλητισμός|11.03.2020 14:57

Κοροναϊός: Πρώτο κρούσμα σε Γερμανό ποδοσφαιριστή!

Newsroom

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο 23χρονος αμυντικός του Ανόβερου, Τίμο Χούμπερς, ο οποίος ετέθη ήδη σε κατ' οίκον περιορισμό. Οπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κάτω Σαξονίας, ο Χούμπερς κόλλησε τον ιό σε μία εκδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Χιλντεσχάιμ και έκτοτε δεν ήρθε σε επαφή με τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, όλη η ομάδα του Ανόβερου θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποιο άλλο κρούσμα εντός του συλλόγου, όπως τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση.

«Μέχρι τώρα δεν έχει συμπτώματα. Ο τρόπος που το διαχειρίστηκε ήταν υποδειγματικός. Όταν έμαθε ότι ένα πρόσωπο με το οποίο ήταν μαζί στην εκδήλωση βρέθηκε θετικός, το είπε απευθείας στον γιατρό του, που τον έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής Γκέρχαρντ Τσούμπερ.

O Χούμπερς είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή στη Γερμανία, την ώρα που το Ανόβερο προπονείται κεκλεισμένων των θυρών, όπως χωρίς θεατές θα γίνει και η προσεχής αναμέτρηση με την Ντινάμο Δρέσδης.

T

ΚορονοϊόςΓερμανίαΑνόβεροΤίμο Χούμπερς