Αθλητισμός|12.03.2020 00:42

Ο Γιορέντε εκτέλεσε στην παράταση τη Λίβερπουλ - Εκτός Champions League η κάτοχος του τίτλου!

Newsroom

Αυτό το επικό come back της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε το πάθος του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά πολύ περισσότερο την ψυχή και τα κότσια του Μάρκος Γιορέντε! Ο 25χρονος μέσος που μπήκε στο παιχνίδι στο 56' στη θέση του Ντιέγκο Κόστα, υπέγραψε την ολόχρυση πρόκριση των «ροχιμπλάνκος» στους «8» του Champions League με δύο γκολ στην παράταση.

Αυτή τη φορά στο Άνφιλντ την ανατροπή δεν την έκανε η Λίβερπουλ όπως πέρυσι, όταν είχε γυρίσει το 3-0 του Καμπ Νου και με το 4-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα πήρε την μεγάλη πρόκριση. Ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και βέβαια έφτασε μια ανάσα από την επιτυχία. Επικράτησε 1-0 στην κανονική διάρκεια με την καρφωτή κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ από το 44' και στο 94' της παράτασης είδε τον Φιρμίνο να βάζει φωτιά στο Kop, κάνοντας το 2-0. 

Ωστόσο ενώ το μομέντουμ ανήκε στη Λίβερπουλ, ο τρομερός Μάρκο Γιορέντε με δύο γκολ στο 97' από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Άντριαν (κόστισε η απουσία του τραυματία Αλισον) και στο 105+1' με πανέμορφο σουτ, ισοφάρισε σε 2-2 και πέταξε εκτός Champions League την κάτοχο του τροπαίου Λίβερπουλ.

Στην εκπνοή του αγώνα, ο Άλβαρο Μοράτα έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 2-3, υπογράφοντας παράλληλα και την πρώτη ήττα για τον Γιούργκεν Κλοπ με τη Λίβερπουλ στο Champions League!

Ατλέτικο ΜαδρίτηςΛίβερπουλΜπορούσια ΝτόρτμουντποδόσφαιροChampions LeagueΠαρί Σεν Ζερμέν