Αθλητισμός|12.03.2020 19:20

Αναβάλλονται και τα πλέι οφ της Super League - Αντιδρά ο Ολυμπιακός!

Newsroom

Αργησαν αλλά το αποφάσισαν και στη Super League! Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ουσιαστικά έλαβε την απόφαση για να αναβάλλει μέχρι νεωτέρας τα πλέι οφ λόγω κοροναϊού. Παρ' όλα αυτά, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός αντιδρά καθώς επιθυμεί να συνεχιστεί η αγωνιστική δραστηριότητα κεκλεισμένων των θυρών. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ομάδων, παρά το γεγονός ότι οι έτεροι μεγάλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός όπως και η πλειοψηφία των ΠΑΕ της Λίγκας συμφωνούν ως προς τη διακοπή, συγκαλείται έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την Παρασκευή (12/3, 18.30) προκειμένου να υπάρξει ψηφοφορία.

Η αναβολή θα πρέπει πάντως να θεωρείται βέβαιη. Ως εκ τούτου, τα προγραμματισμένα παιχνίδια για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και Αρη-ΟΦΗ δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε κεκλεισμένων των θυρών όπως αρχικά είχε αποφασιστεί...

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της Super League για το έκτακτο δ.σ. αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League,  με θέμα: Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 - Ανάκληση ορισμού αγώνων».

μέτρα κορονοϊόςποδόσφαιροΟλυμπιακόςΚορονοϊόςSuperLeague