Αθλητισμός|13.03.2020 13:56

Επίσημο: Η UEFA ανακοίνωσε αναβολή αγώνων σε Champions League και Εuropa League

Newsroom

«Κλειστό μέχρι νεοτέρας». Η UEFA δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά παρά να αφουγκραστεί την κρισιμότητα της κατάστασης με αφορμή την ραγδαία εξάπλωση του κοροναϊού. Έτσι επισημοποίησε την απόφαση αναστολής των αγώνων τόσο του Champions League όσο και αυτών του Europa League της επόμενης εβδομάδας, μεταξύ των οποίων είναι και το Γουλβς-Ολυμπιακός.

Η  Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε πως δεν θα διεξαχθούν οι ρεβάνς της φάσης των «16» εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επίσης, ότι αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες για την επόμενη Παρασκευή κληρώσεις για τα προημιτελικά τόσο του Champions League όσο και του Europa League.

Θυμίζουμε πως ήδη είχαν αναβληθεί οι αγώνες της προσεχούς Τρίτης καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους βρίσκονται σε καραντίνα. Σχετικά με το μέλλον των διοργανώσεων αυτό θα συζητηθεί σε τηλεδιάσκεψη που  θα γίνει την Τρίτη 17 Μαρτίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των 55 Ομοσπονδιών, της ECA (δηλαδή των συλλόγων) και των ποδοσφαιριστών, και στην οποία αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις τόσο για το Champions League και το Europa League όσο και για το μέλλον του EURO.

T
T

UEFAEuropa LeagueChampions LeagueΚορονοϊόςποδόσφαιρο