Αθλητισμός|17.03.2020 17:21

Προθεσμία σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 24/3 για την πολυϊδιοκτησία

Newsroom

Μέχρι την προσεχή Τρίτη (24/3) στις 15:00 έχουν περιθώριο να καταθέσουν τα υπομνήματά τους οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί πολυϊδιοκτησίας για τις οποίες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση επτά βαθμών.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό την Πέμπτη 12/3 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και οι δύο ομάδες πήραν προθεσμία, αρχικά μέχρι τη Δευτέρα 23/3 στις 15:00 για να παραδώσουν τα υπομνήματά τους με όλα τα στοιχεία της υπερασπιστικής τους γραμμής. 

Τελικά, όπως αποφασίστηκε, μετά την εκδίκαση της έφεσης της Ξάνθης για την μετοχική σύνθεση, τα υπομνήματα και για τις δύο υποθέσεις θα κατατεθούν το μεσημέρι της Τρίτης 24/3.

Αποφάσεις λοιπόν, δεν αναμένονται πριν από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Η έφεση της Ξάνθης για το -5 της μετοχικής της σύνθεσης

Δεν ήταν μαραθώνια όπως η έφεση της υπόθεσης για την φερόμενη πολυϊδιοκτησία που διήρκεσε 6.5 ώρες, αλλά έπειτα από 3.5 ώρες, η έφεση της Ξάνθης για την ποινή του -5 για την μετοχική της σύνθεση, ολοκληρώθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το προεδρείο έδωσε προθεσμία για υπόμνημα τόσο στην ακριτική ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό που είχε καταθέσει έφεση, για την Τρίτη 24/3.

Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται από την μεθεπόμενη εβδομάδα καθώς δεν έχει εκδοθεί απόφαση ούτε για την πολυϊδιοκτησία, τα υπομνήματα για την οποία θα κατατεθούν επίσης μέχρι τις 24/3.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Επιτροπή Επαγγελματικού ΑθλητισμούποδόσφαιροΞάνθη ΠΑΕΟλυμπιακός