Αθλητισμός|19.03.2020 13:23

Κορονοϊός:Ο Ριμπερί δώρισε 50.000 ευρώ σε νοσοκομεία της Φλορεντίας

Newsroom

Στην προσπάθεια της Φιορεντίνα να συγκεντρώσει χρήματα για την στήριξη του συστήματος υγείας της Ιταλίας με δωρεές σε νοσοκομεία ήρθε να συνδράμει και ο Φρανκ Ριμπερί. Ο 36χρονος Γάλλος εξτρέμ που από το 2019 αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα, κατέθεσε ένα ποσό της τάξης των 50 χιλιάδων ευρώ τα οποία θα δοθούν στα νοσοκομεία Καρέτζι και Σάντα Μαρία Νουόβα τα οποία υποδέχονται αποκλειστικά ασθενείς με κορονοϊό.

«Ευχαριστούμε τον Ριμπερί για την χειρονομία του. Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Πρέπει να στηρίξουμε τα νοσοκομεία μας , να μείνουν όρθια. Συγκεντρώσαμε ήδη 420.000 ευρώ και φτάνουμε στον στόχο των 500.000 που αρχικά είχαμε θέσει», δήλωσε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα Ρόκο Κομίσο.

Θυμίζουμε πως θετικοί σε κορονοϊό βρέθηκαν οι συμπαίκτες του Φρανκ Ριμπερί, Πάτρικ Κουτρόνε, Ντούσαν Βλάχοβιτς και Χερμάν Πεσέλα. Ο Ριμπερί δεν είναι φυσικά ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει προχωρήσει σε τέτοιες χειρονομίες. Μέσα Ενημέρωσης της Αιγύπτου αναφέρουν πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ πρόσφερε ένα εκατομμύριο ευρώ στην Αίγυπτο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

T

Serie AΦιορεντίναποδόσφαιροΦρανκ ΡιμπερίΚορονοϊός