Αθλητισμός|20.03.2020 12:50

ΠΑΟΚ: Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας σεζόν με διαρκείας, PAOK TV και προετοιμασία

Αντώνης Τσακαλέας

Τηρώντας τα μέτρα που επιβληθεί κατά της εξάπλωσης του κορονοϊου, οι επικεφαλής των τμημάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής (20/3) σε τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, σε κάθε επίπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το κύριο μέλημα τη δεδομένη στιγμή αφορά την παρακολούθηση των ατομικών προπονήσεων των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και έχουν κοντά τους την «ομάδα υποστήριξης» που αποτελείται από γιατρό, φυσιοθεραπευτή, εργοφυσιολόγο και διαιτολόγο.

Στην τηλεδιάσκεψη, έγιναν οι πρώτες συζητήσεις που αφορούν τόσο τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν όσο και το κομμάτι της τηλεοπτικής στέγης, που δεν θα είναι άλλη από το PAOK TV. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων που θα προκύψουν αναφορικά με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και τις συζητήσεις για το καλεντάρι της επόμενης σεζόν, ώστε να είναι έτοιμοι, την κατάλληλη στιγμή να θέσουν σε κυκλοφορία τόσο τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2020-21 αλλά και να προχωρήσουν στην παρουσίαση της επανασχεδιασμένης πρωτοποριακής εφαρμογής του PAOK TV τόσο για κινητές συσκευές, όσο και για smart tv.

Όσον αφορά την αγωνιστική έναρξη της επόμενης σεζόν, επιβεβαιώθηκε η συμφωνία με το προπονητικό κέντρο του Χορστ στην Ολλανδία, στο οποίο θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ τον Ιούλιο.

ΠΑΟΚεισιτήρια διαρκείαςPAOK TV