Γκορέτζκα και Κίμιχ προσφέρουν από 1.000.000 ευρώ και εγκαινιάζουν το #WeKickCorona
NewsroomΑπό 1.000.000 ευρώ διαθέτουν άμεσα οι διεθνείς σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας Τζόσουα Κίμιχ και Λέον Γκορέτζκα για την καταπολέμηση του φονικού κορονοϊού! Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τη λειτουργία μίας πλατφόρμα με το όνομα #WeKickCorona, που έχει στόχο να βοηθήσει φιλανθρωπικά, κοινωνικά ή ιατρικά ιδρύματα που υποστηρίζουν όσους έχουν ανάγκη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Ήδη οι δύο ποδοσφαιριστές πρόσφεραν χρήματα και στην πρωτοβουλία της Εθνικής Γερμανίας να προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ στον διαδικτυακό τόπο που έθεσαν σε λειτουργία, οι οργανισμοί αυτοί μπορούν να ζητήσουν άμεση βοήθεια από το ταμείο, που ενισχύεται διαρκώς και με δωρεές από φίλους και θαυμαστές τους.
«Όλοι μπορούν να βοηθήσουν, μικροί και μεγάλοι», ο Κίμιχ και πρόσθεσε: «Μπορούμε μόνο να βγούμε από αυτή την κρίση, αν εμείς ως κοινωνία σταθούμε μαζί τώρα μαζί, δείξουμε υπευθυνότητα και είμαστε εδώ, παρόντες, ο ένας για τον άλλο. Είτε με πράξεις, είτε με χειρονομίες, είτε με οικονομικά μέσα, κάθε βοήθεια αξίζει το βάρος της σε αυτές τις στιγμές. Με το #WeKickCorona θέλουμε να συμβάλλουμε από την πλευρά μας και ταυτόχρονα, να δώσουμε σε όλους όσους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν μια επιλογή προσφοράς και υποστήριξη για την ανάκαμψη της κοινωνίας μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
- Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑ
- Τα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξο
- Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
- Συγκλονιστικό βίντεο: Νήπιο πέφτει από μπαλκόνι - Ο πατέρας του το άφησε μόνο για να πάει για τσιγάρα