Αθλητισμός|30.03.2020 22:42

La Liga: Διορία ως τις 27 Ιουνίου διαφορετικά μπαίνει λουκέτο

Newsroom

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μεταξύ των ομάδων που αγωνίζονται στην Ισπανική La Liga, η διοργανώτρια αρχή έδωσε προθεσμία μέχρι τις 27 Ιουνίου να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα που έχει διακοπεί εξαιτίας του φονικού κορονοϊού, διαφορετικά θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους. 

Σύμφωνα με την «Marca», αν δεν επιστρέψουν οι ομάδες στη συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν θα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Μάλιστα η ισπανική εφημερίδα επικαλείται και την άποψη ενός από τους προέδρους των ομάδων, χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία του, που επισημαίνει ρεαλιστικά πως: «Εάν μέχρι τότε δεν λειτουργεί κανονικά η χώρα, η καταστροφή του ποδοσφαίρου θα είναι το λιγότερο σημαντικό που μπορεί να συμβεί».

Παράλληλα όλα δείχνουν πως αν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, αυτό θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Το πρόγραμμα θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες μέρες, κάτι που σημαίνει ότι οι αγώνες θα γίνονται ανά τρεις μέρες.

La LigaποδόσφαιροΚορονοϊός