Αθλητισμός|03.04.2020 13:35

Το πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο του Ρέγιες:«Έτρεχε με 187 χιλιόμετρα…»

Newsroom

Η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν κατάφερε να ελέγξει το όχημα του αφού έσκασε το λάστιχο. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το πόρισμα σχετικά με το θανατηφόρο ατύχημα του Ρέγιες τον Ιούνιο του 2019 με θύμα τον 35χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την έκθεσης της αστυνομίας την οποία αποκάλυψε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER» η Mersedes S 550 έτρεχε με187χλμ. την ώρα που έσκασε το πίσω αριστερά λάστιχο γεγονός που έκανε σχεδόν αδύνατο τον έλεγχο του οχήματος.
Οι συντάκτες του πορίσματος σημειώνουν πως το λάστιχο που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα «είχε επιδιορθωθεί λίγες ημέρες νωρίτερα από τον εξάδελφο του Ρέγιες σε συνεργεία στην πόλη Μέριδα».

Το δυστύχημα έγινε στον αυτοκινητόδρομο A-376 στην νότια Ισπανία και πλην του Ρέγιες (με σπουδαία καριέρα σε Σεβίλλη , Ατλέτικο, Ρεάλ, Μπενφίκα, Εσπανιόλ κ.α.) σκοτώθηκε ο 23χρονος εξάδελφός του Τζόναθαν Ρέγιες ενώ ένας δεύτερος εξάδελφος του ποδοσφαιριστή, ο Χουάν Μανουέλ Καλντερόν, υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

ποδόσφαιροΧοσέ Αντόνιο Ρέγιες