Αθλητισμός|04.04.2020 15:16

Έξι ομάδες της Serie A δεν θέλουν να συνεχιστεί η φετινή σεζόν

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Μπρέσια, άλλες πέντε ομάδες έχουν τεθεί υπέρ της οριστικής διακοπής της φετινής σεζόν στη Serie A.

Συγκεκριμένα, Ουντινέζε, ΣΠΑΛ, Τορίνο, Σαμπντόρια και Τζένοα ένωσαν τη φωνή τους με αυτή της Μπρέσια, με τα ιταλικά Μέσα να καταγράφουν πως Μίλαν, Φιορεντίνα και Κάλιαρι βρίσκονται πιο κοντά στο συγκεκριμένο γκρουπ από ότι στις ομάδες που επιθυμούν την επανέναρξη της σεζόν, όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Στην άλλη πλευρά βρίσκονται οι Γιουβέντους, Λάτσιο, Πάρμα, Ρόμα και Νάπολι, που σημειώνουν πως θα πρέπει να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα ολοκλήρωσης της σεζόν στους αγωνιστικούς χώρους, ειδικά από τη στιγμή που η UEFA έχει ήδη τροποποιήσει το καλεντάρι της προκειμένου τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν ακόμα και μέσα στον Ιούλιο.

Η Ιταλία έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από τον πανδημία του κορονοϊού, με τις όποιες συζητήσεις τη δεδομένη στιγμή να είναι θεωρητικές, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την κυβέρνηση και το πότε θα δοθεί το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν αρχικά οι προπονήσεις με ασφάλεια.   

ΚορονοϊόςSerie Aποδόσφαιρο