Αθλητισμός|05.04.2020 14:55

ΠΑΟΚ: Συζητήσεις για τη σύσκεψη της λίγκας και τετ-α-τετ Σαββίδη - ποδοσφαιριστών

Newsroom

Τα όσα συζητήθηκαν στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ της περασμένης Πέμπτης (2/4) αποτέλεσαν τη βάση της συζήτησης ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο, σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (5/4). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη τηλεδιάσκεψη με τον αντιπρόεδρο και τον υπεύθυνο για θέματα επικοινωνίας, ζήτησε να ενημερωθεί για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει σε αυτό το θέμα το τελευταίο διάστημα, ενώ στο ξεκίνημα των συζητήσεων το κύριο θέμα συζήτησης αφορούσε τους εργαζομένους προκειμένου να διαπιστώσει πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την διευκόλυνσή τους προκειμένου να μείνουν ασφαλείς. Σε μια απόστροφο του λόγου του, ο Ιβάν Σαββίδης σημείωσε: «Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας».

Ακολούθως, συζητήθηκαν και θέματα αγωνιστικής και οικονομικής στρατηγικής προς την κατεύθυνση της επίτευξης του μεγάλου στόχου της αυτάρκειας, που αποτελεί και το όραμα του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε πως απώτερος στόχος δεν είναι άλλος από «έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις».

Τέλος, γνωστοποιήθηκε η πρόθεση για τηλεδιασκέψεις με τους ποδοσφαιριστές  καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, σε μικρά γκρουπ, προκειμένου να δείξει σε όλους πως βρίσκεται κοντά τους.

ποδόσφαιροΙβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚΚορονοϊός