Αθλητισμός|06.04.2020 13:16

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφικές αποφάσεις μετά την τηλεδιάσκεψη Σαββίδη - Φερέιρα

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να ενεργοποιείται εν μέσω του αγωνιστικού «lockdown» λόγω κορονοϊού καθώς στο εσωτερικό του έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες με φόντο την επόμενη σεζόν, την ώρα που όλοι περιμένουν να δουν τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η συζήτηση στη Σούπερ Λιγκ για το αγωνιστικό φινάλε της φετινής σεζόν. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε σήμερα (6/4) τηλεδιάσκεψη με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ενημερώθηκε από τον τεχνικό του «Δικεφάλου του βορρά» για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών κατά την περίοδο της καραντίνας όπως και για το πλάνο που έχει εκπονηθεί με φόντο τη στιγμή της επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. «Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης, απευθυνόμενος στον Αμπέλ Φερέιρα.

Από τον Πορτογάλο τεχνικό ζητήθηκε να καταθέσει τις σκέψεις και τις προτάσεις του με φόντο την αγωνιστική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, σε μια λογική εξισορρόπησης του μπάτζετ. Οι «ασπρόμαυροι» οδηγούνται σε ένα μοντέλο στο οποίο ο προπονητής θα είναι ο υπεύθυνος του σκέλους των μεταγραφών, με τον τεχνικό διευθυντή να έχει συμβουλευτικό και εκτελεστικό ρόλο, και τον Γιώργη Σαββίδη να έχει την γενική επίβλεψη από την πλευρά της διοίκησης.

ποδόσφαιρομεταγραφέςΠΑΟΚΑμπέλ ΦερέιραΙβάν Σαββίδης