Αθλητισμός|08.04.2020 15:46

The Stupid One: «Κράξιμο» σε Μουρίνιο για προπόνηση της Τότεναμ σε πάρκο!

Newsroom

Παρά τις αυστηρές συστάσεις που έχουν γίνει στην Αγγλία αναφορικά με τα μέτρα τήρησης των αποφάσεων που έχουν ληφθεί με γνώμονα τη δημόσια υγεία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο τεχνικός της Τότεναμ Ζοσέ Μουρίνιο φωτογραφήθηκε σε μια υπαίθρια προπόνηση στο Hadley Common, μαζί με τον Τανγκί Ντομπελέ. Σε άλλα στιγμιότυπα, οι αμυντικοί Ντάβινσον Σάντσες και Ράιν Σέσενιόν φωτογραφήθηκαν από περαστικούς να τρέχουν μαζί μέσα στο πάρκο.

Το γεγονός αυτό έφερε αναστάτωση στο εσωτερικό των «Πετεινών», γεγονός που καταγράφεται από την τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Τότεναμ σε Βρετανικά Μέσα, τα οποία και απευθύνθηκαν στην ομάδα, ζητώντας να πάρει θέση:«Υπενθυμίζεται σε όλους τους παίκτες μας ότι πρέπει να σέβονται τις συστάσεις για αποστάσεις  όταν ασκούνται  σε εξωτερικούς χώρους. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε αυτό το μήνυμα» ήταν τα λόγια του υπευθύνου, που με σχετικά «κομψό» τρόπο, θέλησε να «τραβήξει το αυτί» στον Μουρίνιο και τους ποδοσφαιριστές. H εφημερίδα «Mirror» δεν... χαρίστηκε τον Μουρίνιο, χαρακτηρίζοντάς τον «stupid one», σε μια παράφραση του «special one» που έχει ως «παρατσούκλι» ο Πορτογάλος. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα, μίλησε για το περιστατικό, σημειώνοντας: «Αποδέχομαι το γεγονός πως οι πράξεις μου δεν ήταν εναρμονισμένες με το πρωτόκολλο της κυβέρνησης και θα πρέπει να έχουμε επαφές μόνο με άτομα του στενού μας οικογενειακού κύκλου. Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε τους κανόνες έτσι ώστε να στηρίξουμε τους ήρωες στα νοσοκομεία και να σώσουμε και εμείς ζωές».

T

ΚορονοϊόςΖοσέ ΜουρίνιοποδόσφαιροΤότεναμ