Αθλητισμός|12.12.2018 17:07

Ο «κυνικός» ΠΑΟΚ αρέσει στον Λουτσέσκου - Η αποστολή για ΜΠΑΤΕ

Αντώνης Τσακαλέας

Με την προπόνηση, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης (13/12, 19:55 μ.μ) με αντίπαλο την ΜΠΑΤΕ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε μετά το πέρας αυτής τους 18 που θα είναι στη διάθεσή του, και από τη συγκεκριμένη λίστα απουσιάζει, μεταξύ άλλων, ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Στη 18άδα που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός, βρίσκονται οι: Ρέι,Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπομ.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Λουτσέσκου τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και, μεταξύ άλλων, απάντησε για μια ακόμα φορά για την «κυνικότητα» του φετινού ΠΑΟΚ, σημειώνοντας: «Εχουμε ένα φανταστικό σύνολο, μια φανταστική σειρά αποτελεσμάτων. Κάποιος φορές παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κάποιες όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με 1-0. Εγώ θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου».

Στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του ο Χοσέ Κάνιας, που θέλησε να αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα στους ομίλους του Europa League σημειώνοντας: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε αύριο και η Βίντι να χάσει από την Τσέλσι. Ό,τι έγινε μέχρι τώρα δεν αλλάζει».

ΠΑΟΚΡαζβάν ΛουτσέσκουΜΠΑΤΕ