Ο μασκοφόρος Ρονάλντο στέλνει μήνυμα ενότητας και στήριξης
NewsroomΟ Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει απομονωμένος στη νέα του κατοικία, μια υπερπολυτελή κατοικία στη Μαδέιρα για την οποία πληρώνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο μπαίνει στη μάχη κατά του κορονοϊού στηρίζοντας με μήνυμα συμπαράστασης από τον λογαριασμό του στο twitter.
O Πορτογάλος σούπερ σταρ φόρεσε μία μάσκα με τη σημαία της πατρίδας του και μία στα χρώματα της σημαίας της Ιταλίας, όπου αγωνίζεται και έστειλε μήνυμα στους φαν του: «Σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο μας, είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ας κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε».
Πρόσφατα πάντως ο CR7 φωτογραφήθηκε την ώρα που προπονούνταν στο στάδιο της Νασιονάλ Μαδέιρα και δέχτηκε τις επικρίσεις του Περιφερειάρχη, επειδή οι εγκαταστάσεις πρέπει να είναι κλειστές για όλους τους πολίτες και να μηνγίνονται διακρίσεις.
- Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
- «Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
- Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
- Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά