Αθλητισμός|11.04.2020 16:27

Το challenge της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Επιλέξτε την κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας 2010-2020

Newsroom

Ένα ακόμη μεγάλο challenge για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ δημιούργησε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ που καλεί τον κόσμο να επιλέξει  την κορυφαία 11άδα της δεκαετίας 2010-2020. «Η μπάλα από σήμερα είναι στο δικό σας γήπεδο. Εσείς προτείνετε, εσείς ψηφίζετε, εσείς αποφασίζετε κι εμείς περιμένουμε να συγκεντρώσουμε τις δικές σας προτιμήσεις, να τις κατηγοριοποιήσουμε, να τις μετατρέψουμε στο τελικό poll που θα πραγματοποιηθεί μέσα από το paokfc.gr», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για το μεγάλο «Decade All Star» και συμπληρώνει: «O καθένας έχει τους δικούς του προσωπικούς “ήρωες”.

Τους δικούς του αγαπημένους. Τις συμπάθειές του, τις αντιπάθειές του, αυτούς που παραδέχεται για την αξία τους, εκείνους που σέβεται, θαυμάζει, εμπιστεύεται, φοβάται, μιμείται, φαντάζεται τον εαυτό του στη θέση τους. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλα αυτά τα συναισθήματα σε ένα μεγάλο, διαδραστικό δημοψήφισμα μέσα από τα Social Media και το paokfc.gr προκειμένου να επιλέξετε εσείς την κορυφαία 11άδα της δεκαετίας 2010-2020».

Οι οδηγίες που δίνει ο ΠΑΟΚ σχετικά με το δημοψήφισμα είναι οι ακόλουθες:«Από το Σάββατο 11.04 μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα (19.04) θα έχετε τη δυνατότητα να προτείνετε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την δεκαετία που τελείωσε. Θα υπάρχουν ειδικά post σε Facebook, Twitter, Instagram για κάθε θέση της 11άδας κι εσείς με τα σχόλιά σας, τα retweet σας, τα repost σας, τα insta stories θα καταθέτετε την ψήφο σας.

Οι τρεις κορυφαίοι σε κάθε θέση θα μπουν στο τελικό δημοψήφισμα, όπου πάλι εσείς, θα καλείστε να ψηφίσετε και να διαμορφώσετε την κορυφαία 11άδα, τους Decade All Stars.Το σύστημα των Decade All Stars θα είναι 4-2-3-1. Έχετε το δικαίωμα να προτείνετε έναν παίκτη για παραπάνω από μία θέση αρκεί να έχει αγωνιστεί σε αυτή. 

Για παράδειγμα ο Βιεϊρίνια στη προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ αγωνιζόταν κυρίως ως δεξί εξτρεμ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν αριστερό μπακ.  Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προταθεί και για τις δύο θέσεις και αν είναι μέσα στους τρεις επικρατέστερους θα επιλεγεί στο τελικό poll για τη θέση που έχει τις περισσότερες ψήφους. Διότι, δεν θέλουμε να παίξουμε με δέκα!! Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν. Η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο. Περιμένετε σήμερα το πρώτο post και ξεκινάμε…».

Περισσότερα δείτε εδώ

ChallengeΠΑΟΚδημοψήφισμα