Αθλητισμός|13.04.2020 22:58
Σοκ στο ΝΒΑ: «Έφυγε» η μητέρα του Τάουνς από κορονοϊό
Newsroom«Μάυρη» μέρα για τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ και τον οργανισμό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Η μητέρα του σούπερ σταρ της ομάδας από την Μινεσότα, Τζάκι, «πάλευε» με τον κορoνοϊό το τελευταίο διάστημα, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει στην μεγαλύτερη... μάχη της ζωής της.
Πρόσφατα ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε ενισχύσει με 100.000 δολάρια την κλινική «Mayo Clinic» του Ρότσεστερ, στην οποία έχουν ξεκινήσει δοκιμαστικές προσπάθειες για την ανίχνευση του κορονοϊού και τη δημιουργία του εμβολίου καταπολέμησής του.
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της