Τεχνολογία|17.07.2020 12:06

Καυτές καλοκαιρινές ευκαιρίες στα προϊόντα Huawei με super gadget για κάθε σας ανάγκη

Newsroom

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, παραλία, αλλά και ξεκούραση, απόδραση, διασκέδαση! Mε τον κατάλληλο εξοπλισμό, δηλαδή τα ασυναγώνιστα προϊόντα της Huawei που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και κάθε περίσταση, τίποτα δεν θα λείπει από τις διακοπές σας, είτε αυτό είναι η ανάγκη για επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, η συνδεσιμότητα, η ανταπόκριση σε μια έκτακτη επαγγελματική υποχρέωση, η μουσική, οι ταινίες, οι σειρές, το gaming, η ανάγνωση, η περιήγηση στα social media, αλλά και η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού, της υγείας, του ύπνου.

Φέτος το καλοκαίρι πάρτε την τεχνολογία μαζί σας! Είτε αναζητάτε το κορυφαίο smartphone της αγοράς, έναν φορητό υπολογιστή κορυφαίων επιδόσεων, ένα design τάμπλετ ή κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως wireless ακουστικά ή ένα smartwatch για την παρακολούθηση της υγείας σας, αναζητήστε στο προϊόν την υπογραφή της Huawei και θα ξέρετε πως έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για τις αγορές σας! Οι καλοκαιρινές προσφορές της Huawei φέτος καλύπτουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει από τα βραβευμένα με DxOMark και TIPA καλύτερα Photo Smartphones του 2020 - μιλάμε βέβαια για την Huawei P40 Series - μέχρι δύο νέα Huawei MateBooks και δύο νέα MatePads, τα νέα ακουστικά Freebuds 3i και ασυναγώνιστες εκπτώσεις σε εφαρμογές του AppGallery και υπηρεσίες service. 

Huawei
Matebook D14/Huawei

Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα προϊόντα της Huawei

  • Τα smartphones της P40 series της HUAWEI διαθέτουν τις πιο προηγμένες τεχνολογικά κάμερες κινητού στον κόσμο και έχουν βραβευτεί από τους οργανισμούς DxOMark και TIPA ως Best Smartphones 2020

  • Η HUAWEI λάνσαρε τα laptops της (Matebook D15, Matebook D14 και MateBook 13) για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος και τα προϊόντα έγιναν ανάρπαστα ήδη από την περίοδο των προπαραγγελιών

  • Τα tablets της HUAWEI είναι best sellers στην ελληνική αγορά, διατηρώντας την Νο1 θέση ανάμεσα στις επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών 

  • Τα smartwatches της HUAWEI διαθέτουν μετρητή καρδιακών παλμών και ειδικό αισθητήρα που υπολογίζει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (SpΟ2), ενώ κάποια μοντέλα είναι συμβατά με πάνω από 15 διαφορετικά αθλήματα και εξοπλισμένα με πάνω από 100 προγράμματα άθλησης

  • Τα FreeBuds 3 & Freebuds 3i της HUAWEI διαθέτουν Active Noise Cancellation και φορτίζουν αυτόματα όταν βρίσκονται μέσα στη θήκη τους

  • To MatePad Pro της HUAWEI έφερε τεχνολογική επανάσταση καταργώντας τα όρια ανάμεσα σε tablet και laptop συνοδευόμενο από πληκτρολόγιο και M-Pencil

Αν δεν έχει P40, δεν είναι καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι στιγμές και οι στιγμές αυτές μένουν «αναλλοίωτες» στον χρόνο με τις φωτογραφίες που συλλέγουμε για τα άλμπουμ της καρδιάς μας. Τι καλύτερο γι' αυτό, λοιπόν, από τα καλύτερα φωτογραφικά smartphones της χρονιάς, τα P40

Με έναρξη το λανσάρισμα των νέων μοντέλων της σειράς P40, η Huawei έστρεψε για άλλη μια φορά τα βλέμματα πάνω της και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, με τις ναυαρχίδες της σειράς, τα Huawei P40 Pro, να αναγνωρίζονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τους παγκόσμιους θεσμούς DxOMark και TIPA για τις πρωτοποριακές φωτογραφικές προδιαγραφές τους, αντάξιες του επιπέδου που συναντά κανείς στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές. Αποκτήστε το δικό σας P40, πριν από τις διακοπές σας και κάντε το καλοκαίρι να κρατήσει για πάντα!

P40/Huawei

Δώρο ο ΦΠΑ και προνόμια άνω των 300€ στις νέες συσκευές AG

Το δίκτυο συνεργατών της Huawei κάνει δώρο τον ΦΠΑ και επιπλέον ένα ασυναγώνιστο καλοκαιρινό πακέτο προσφορών, σε συνεργασία με Top Ελληνικά Applications, διαθέσιμο μέσω του HUAWEI AppGallery, σε όσους αγοράσουν HUAWEI AG συσκευή τελευταίας γενιάς.

Καλοκαιρινή καμπάνια προσφορών από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών: δώρο ο ΦΠΑ στις νέες συσκευές HUAWEI AG smartphones (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P), και επιπλέον προνόμια αξίας από 300 ευρώ και άνω! Στο επίκεντρο του μεγάλου καλοκαιρινού πακέτου προσφορών βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών HUAWEI AppGallery, το οποίο αναπτύσσεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς, εντάσσοντας τα Top Applications στην Ελλάδα και προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες. Δωρεάν 6μηνη συνδρομή στο HUAWEI Music, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud, εκπτώσεις σε γεύματα, παραγγελίες ειδών supermarket, μετακινήσεις με ταξί και έκπτωση σε υπηρεσίες parking, είναι τα δώρα που μπορούν όλοι οι νέοι χρήστες AG συσκευών να απολαύσουν. 

Y5P/Huawei

Συγκεκριμένα, οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε συνεργασία με τις εταιρείες efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza:

  • Απολαύστε δωρεάν καφέ για μία εβδομάδα μέσω της εφαρμογής efood.

  • Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος 15 ευρώ μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.

  • Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.

  • Παραγγείλτε είδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω της εφαρμογής e-Fresh. 

  • Απολαύστε 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza. 

  • Χρησιμοποιήστε δωρεάν για 6 μήνες την εφαρμογή HUAWEI Music.

  • Αξιοποιήστε την δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud με δώρο 50GΒ για τα P40 & P40 Pro και 15GΒ για τα P40 Lite, P40 Lite E και Y5P. 

AppGallery/Huawei

Huawei Summer Service από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου

Έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή/και πλακέτας

Εξοικονομείστε χρήματα από το την αντικατάσταση οθόνης ή/και πλακέτας σε επιλεγμένα μοντέλα. Η έκπτωση ισχύει και για συσκευές που εξυπηρετούνται μέσω της υπηρεσίας Pick up and Return.

Έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης)

Η Huawei σάς προσφέρει προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης για τη συσκευή σας. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά κομψά σχέδια για να αποκτήσετε νέα εμφάνιση της συσκευής σας.

Κάθε Παρασκευή και ένα Δώρο-’Εκπληξη

Οι πελάτες λιανικής που θα επισκεφτούν τα επισκευαστικά μας ημέρα Παρασκευή,κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δώρο έκπληξη, μετά την ολοκλήρωση της επισκευής.

Συνεργαζόμενα επισκευαστικά:

  • Athens HUAWEI Customer Service Center Athens

  • Athens TS Solutions

  • Patra Bakogiannis & SIA

  • Agrinio Bakogiannis & SIA

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο των προνομίων μέσω  του HUAWEI Application Gallery επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei.

καλοκαίριHuaweiπροσφορές