Τεχνολογία|17.09.2020 21:33

PlayStation 5: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας - Αυτές είναι οι τιμές

Newsroom

Στις 19 Νοεμβρίου 2020, δηλαδή λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο PlayStation 5,  όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία Sony. Επιπλέον, ο ιαπωνικός κολοσσός δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τις τιμές των δύο εκδόσεων του PS5. Η full έκδοση θα κοστίζει 499,99 ευρώ ενώ εκείνη που θα υποστηρίζει τα παιχνίδια μόνο ψηφιακά (δεν διαθέτει δηλαδή υποδοχή για δίσκο) θα κοστίζει 399,99 ευρώ.

T

Η κονσόλα αρχικά θα κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία, Μεξικό, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Κορέα στις 12 Νοεμβρίου και έπειτα από μία εβδομάδα θα φτάσει στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας. Μάλιστα, μαζί με την ανακοίνωση για το νέο PlayStation 5 η Sony ανακοίνωσε και την κυκλοφορία νέου God of War μέσα στο 2021.

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου μαζί με την μικρότερη έκδοσή του Series S. Το μεγάλο μοντέλο θα κοστίζει $499 ενώ το μικρότερο $299. Οι προ-παραγγελίες μάλιστα θα ξεκινήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου.

T

Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο ανταγωνισμός των δυο εταιρειών που κυριαρχούν στην αγορά των video games θα κορυφωθεί λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

ημερομηνίαSONYplaystationτιμέςMicrosoftxbox