Τεχνολογία|25.10.2020 16:51

How it works: Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το 6o τεύχος

Newsroom

Το νέο τεύχος του περιοδικού HOW IT WORKS κυκλοφορεί: 

  • την Τρίτη 27/10 στα περίπτερα της Αττικής και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία παντού στην Ελλάδα
  • κι ένα μήνα μετά, στις 26/11 στα περίπτερα της υπόλοιπης Ελλάδας

Το HOW IT WORKS κάνει τα πιο περίπλοκα θέματα βατά για τους αναγνώστες όλων των ηλικιών, εξηγώντας τον κόσμο γύρω μας με σαφή, έξυπνο και έγκυρο τρόπο. Γι’ αυτό και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα περιοδικά παγκοσμίως. Κείμενα από ειδικούς κάθε τομέα, εξειδικευμένες πληροφορίες και εικόνες που κόβουν την ανάσα, βοηθούν το κοινό του να κατανοήσει και να διερευνήσει τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου.

Το εισαγωγικό σημείωμα κάθε τεύχους υπογράφει o επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, κος Διονύσης Σιμόπουλος. Διαβάστε το εισαγωγικό σημείωμα του τεύχους εδώ.

Στο Τεύχος #6 δείτε μεταξύ άλλων:

  • Πώς λειτουργεί το σώμα των δρομέων μεγάλων αποστάσεων, και πώς αυτό αλλάζει τη φυσιολογία τους – ωθώντας το ανθρώπινο σώμα στα όριά του
  • Ο τάφος του Αυτοκράτορα Qin και ο επιβλητικός πήλινος στρατός που τον φρουρεί ως σήμερα – η δυναστεία που έδωσε στην Κίνα το όνομά της
  • Αποστολή στον Ήλιο – πόσο κοντά είμαστε, και τι πληροφορίες ελπίζουμε να συλλέξουμε

Κάθε μηνιαία έκδοση, κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αττικής και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την επικράτεια. Μετά από ένα μήνα, θα βρίσκεται στα περίπτερα και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου της υπόλοιπης Ελλάδας.

Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής, περισσότερα εδώ.

Επόμενο τεύχος: 24 Νοεμβρίου 2020. 

how it works