Τεχνολογία|08.12.2020 19:38

Apple: Αυτά είναι τα νέα ακουστικά AirPods Max - Κοστίζουν 549 δολάρια

Newsroom

Τα πρώτα της over-the-ear ακουστικά (δηλαδή ακουστικά που καλύπτουν όλο το αυτί) ανακοίνωσε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου η Apple. Ο λόγος για τα πρώτα AirPods Max, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 15 Δεκεμβρίου, έναντι του ποσού των 549 δολαρίων.

Τα ακουστικά της Apple αποτελούν μια πιο premium έκδοση των κλασσικών, πλέον AirPods, και σύμφωνα με την εταιρεία χαρίζουν εκπληκτική ποιότητα ήχου και περιλαμβάνουν active noise cancellation (ακύρωση εξωτερικού θορύβου), άμεση ανταπόκριση από τη Siri και όλες τις άλλες λειτουργίες των AirPods. Όπως ανακοίνωσε η Apple,  τα ακουστικά θα κοστίζουν 549 δολάρια, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστή η τιμή τους στη χώρα μας.

Σύμφωνα, με την εταιρεία, τα ακουστικά over-ear επαναπροσδιορίστηκαν πλήρως. Από το μαξιλάρι έως το στεφάνι. Τα AirPods Max έχουν σχεδιαστεί για μια ασυμβίβαστη εφαρμογή που δημιουργεί τη βέλτιστη ακουστική για πολλά και διαφορετικά σχήματα κεφαλιού - ενώ βυθίζει τον χρήστη σε κάθε ήχο. Τα νέα ακουστικά της Apple, διαθέτουν έναν επαναστατικό μηχανισμό ο οποίος επιτρέπει στα ακουστικά να περιστρέφονται ελεύθερα και να «κάθονται» όσο το δυνατόν πιο άνετα στο κεφάλι, ενώ το υλικό των ηχείων απομονώνει καλυτερα τον περιβάλλοντα ήχο. Η μπαταρία τους κρατά 20 ώρες λειτουργίας.

 

Appleακουστικά