Τεχνολογία|04.10.2021 23:24

Tο Facebook απολογείται μέσω Twitter για το «κραχ» και το τρολάρισμα είναι ατελείωτο

Newsroom

Από το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Οκτωβρίου, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο προσπαθούν μάταια να μπουν στο Facebook το οποίο έχει «πέσει». Μαζί με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία διατηρούν λογαριασμούς σχεδόν 3 δισεκατομμύρια χρήστες, «κάτω» είναι και τα Instagram, Messenger και WhatsApp σημαίνοντας, τελικά, παγκόσμιο συναγερμό στο διαδίκτυο. Στη Wall Street, η τιμή της μετοχής του Facebook, που κατέγραψε ήδη πτώση στην αρχή της συνεδρίασης, επιτάχυνε τις απώλειές της και σημείωσε πτώση κατά σχεδόν 6% ενώ έχουν γίνει περισσότερες από 2.000 αναφορές στο downdetecor.

Τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter

Εν μέσω διαδικτυακού «κραχ» της ημέρας, το μόνο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του δεν είναι άλλο από το Twitter, στο οποίο, μάλιστα, η επίσημη σελίδα του Facebook αποφάσισε να απολογηθεί στα εκατομμύρια των ακολούθων της, τονίζοντας ότι κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για να λυθεί το πρόβλημα. Φυσικά, η απολογία του Facebook δεν πέρασε απαρατήρητη από τους διαχειριστές του Twitter, που αποφάσισαν να το γλεντήσουν, τρολάροντας την κατάσταση. «Γεια κυριολεκτικά σε όλους», απάντησαν, στο tweet και, φυσικά, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε.

T

Κάτω από το tweet του Facebook, απάντησαν, από το Instagram και το WhatsApp, μέχρι το Netflix, τα McDonald’s και, τελικά, και οι Metallica.

T
T
T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

Πρόβλημα σύνδεσης σε Facebook, Instagram και WhatsApp

EMA: Πράσινο φως για τρίτη δόση με εμβόλιο Pfizer στους άνω των 18

«O Ερντογάν είναι άρρωστος» - Η πρώτη απάντηση από ΑΚΡ

Επιθέσεις ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα σοκαριστικές συνομιλίες και φωτογραφίες

Αναδρομικά συνταξιούχων: Άνοιξε η πλατφόρμα διευκρινήσεων - Ποιοι πληρώνονται Οκτώβριο

MessengerWhatsappsocial mediaTwitterπρόβλημαFacebookinstagram