Τεχνολογία|15.05.2023 18:50

Crash Bandicoot: Πέθανε ο ηθοποιός που έδωσε φωνή στον αγαπημένο videogame χαρακτήρα

Newsroom

Ο αρχικός ηθοποιός που έδωσε φωνή στον Crash Bandicoot, Μπρένταν Ο'μπράιαν (Brendan O'Brien), πέθανε σε ηλικία 60 ετών. Αν και ο εμβληματικός videogame χαρακτήρας δεν είναι γνωστός για τις... ατάκες του, όποιος έχει παίξει έστω και ένα παιχνίδι Crash, πιθανότατα θα έχει ακούσει το χαρακτηριστικό «woah»!

Η είδηση του θανάτου του Ο'μπράιαν γνωστοποιήθηκε μέσω της νεκρολογίας του ηθοποιού, η οποία δημοσιεύτηκε στο Legacy.

Ο Ο'μπράιαν ήταν η φωνή του Crash Bandicoot και πολλών άλλων χαρακτήρων κατά τη διάρκεια της εποχής των παιχνιδιών της Naughty Dog και στη συνέχεια για ακόμη μία φορά αφού η Naughty Dog έβαλε τέλος στα παιχνίδια Crash. Αυτό περιλαμβάνει την αρχική τριλογία στο PS1 καθώς και τα Crash Team Racing και Crash Bash. Ο O' Brien «έδωσε φωνή» στον Crash για τελευταία φορά στο The Wrath of Cortex.

Εκτός από τη συνεισφορά του σε μερικούς από τους ήχους που συνδέονται ακόμα και σήμερα με το Crash Bandicoot, ο Μπρένταν Ο'μπράιαν παρείχε επίσης τις πρωτότυπες φωνές για τον κύριο κακό της σειράς, τον Dr. Neo Cortex. Επίσης, έδωσε φωνή στον Tiny Tiger και τον Dr. N. Gin.

Ο Ο'μπράιαν έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από την υποκριτική λίγο μετά το τέλος του Crash, αλλά επέστρεψε το 2020 για μία εμφάνιση στη σειρά Riverdale.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

παιχνίδιαvideo gamesηθοποιόςειδήσεις τώρα