Τεχνολογία|21.07.2023 08:08

Realme 11pro series 5G - Η premium επιλογή στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς

Newsroom

Η realme η πιο αναπτυσσόμενη εταιρεία  smartphones στον κόσμο  μπαίνει δυναμικά στην πιο premium εκδοχή της με τη σειρά κινητών τηλεφώνων 11 pro series. 

Η realme έχει γίνει γνωστή για την παροχή καινοτόμων συσκευών πολλών δυνατοτήτων, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τα χαρακτηριστικά τους.

Τα realme 11 Pro+ και realme 11 Pro είναι δυο smartphone  που συνεχίζουν την παράδοση της εταιρείας στο να προσφέρει νέες τεχνολογίες αναβαθμίζοντας την εμπειρία των χρηστών. 

Άλλωστε η realme πέτυχε το 2022 να αναδειχθεί ως μία από τις 4 κορυφαίες εταιρείες που επιλέγουν οι Έλληνες καταναλωτές δίνοντας στους χρήστες των συσκευών της τη δυνατότητα να έχουν high tech εμπειρίες.

Το realme 11 Pro +  αλλά και το 11 Pro διαθέτουν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, αποτέλεσμα της συνεργασίας της realme Design Studio με τον πρώην σχεδιαστή του οίκου Gucci, Matteo Menotto. Ο διάσημος σχεδιαστής εμπνεύστηκε το design από τη δύση του ήλιου όταν οι ηλιαχτίδες του παντρεύονται  με την κλασική αρχιτεκτονική δημιουργώντας μία απαλή χρυσή απλότητα στον ουρανό όπως ακριβώς και η χρωματική παραλλαγή του νέου smartphone -Sunrise Beige. Όμως εκτός από το Sunrise Beige το realme 11 pro Series 5G διατίθεται σε άλλες δύο χρωματικές επιλογές: Το Oasis Green και το Astra Black που όχι μόνο προσδίδουν μία premium αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα λόγω του ξεχωριστού design τους, διαθέτουν θήκη, διατηρώντας το κινητό προστατευμένο. Έως τις 26 Ιουλίου θα μπορούν όλοι να έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αντικατάστασης οθόνης, για τους πρώτους έξι μήνες από την αγορά του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον Matteo η έμπνευσή του για τα 11 Pro Series 5G οφείλεται στην πόλη που είναι αμιγώς προσανατολισμένη στη μόδα, το Μιλάνο

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα Realme 11 Pro+ και 11 Pro διαθέτουν μεγάλες οθόνες υψηλής ανάλυσης που προσφέρουν εξαιρετική απεικόνιση. Η τεχνολογία Super AMOLED εξασφαλίζει καλά επίπεδα φωτεινότητας, καθιστώντας τις οθόνες απολαυστικές για καθημερινή χρήση αλλά και για gaming. Και τα δύο τηλέφωνα τροφοδοτούνται από ισχυρούς επεξεργαστές, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Η σειρά realme 11 Pro Series 5G είναι εξοπλισμένη με ένα κορυφαίο chipset, ενώ η μεγάλη μνήμη RAM διασφαλίζει ότι το multitasking που είναι βασική απαίτηση των χρηστών στις μέρες μας γίνεται "παιχνιδάκι".Άλλωστε αυτές οι συσκευές προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο για όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές.

Παράλληλα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της 11Pro Series 5G είναι οι λήψεις με την κάμερα 200MP OIS SuperZoom, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ευκρίνεια. Επιπλέον, η σειρά εισάγει την πρώτη στη βιομηχανία τεχνολογία 4x loss less Zoom εντός του αισθητήρα, επιτρέποντας στους χρήστες να μεγενθύνουν τo εκάστοτε «φωτογραφικό θέμα» διατηρώντας απίστευτη λεπτομέρεια, ενώ ως σειρά έχει 2 πιστοποιήσεις για την προστασία των ματιών και δίνει την δυνατότητα για ρύθμιση φωτεινότητας 20.000 επιπέδων. Πλέον οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο με ευκολία και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ξεχωριστή στιγμή θα διατηρηθεί σε υψηλή ποιότητα. Η σειρά realme 11 Pro Series διαθέτει επίσης οθόνη Curved Vision 120Hz, η οποία θεωρείται η καλύτερη στην κατηγορία της. Αυτή η καθηλωτική οθόνη στη σειρά realme 11 Pro επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ζωντανά χρώματα και ευκρινείς αναλύσεις, ενώ ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης εξασφαλίζει μια εξαιρετική οπτική εμπειρία σε κάθε χρήση της. Για να διασφαλίσει τις αξιοσημείωτες επιδόσεις, η σειρά realme 11 Pro προσφέρει εντυπωσιακές προδιαγραφές, όπως έως και 12GB + 12GB Dynamic RAM, επιτρέποντας απρόσκοπτη  πολυεργασία και γρήγορη εναλλαγή εφαρμογών. Επιπλέον, παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο με επιλογές έως και 512GB, ανταποκρινόμενο στην αυξανόμενη τάση και ζήτηση για μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης. Η γρήγορη φόρτιση είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό στο οποίο εστιάζει η realme. Με τη σειρά realme 11 Pro, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την ευκολία της φόρτισης 100W, που τροφοδοτείται από την τεχνολογία GaN.

Τα Realme 11 Pro+ και 11 Pro είναι εντυπωσιακά smartphone που προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Με τα premium σχέδια, τις Curved Vision οθόνες, τις ισχυρές επιδόσεις, την  κάμερα 200MP OIS SuperZoom τις μπαταρίες μεγάλης διάρκειας Η Realme συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της να παρέχει συσκευές υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές σε σχέση με την κατηγορία τους, καθιστώντας τα 11 Pro+ και 11 Pro τα πιο περιζήτητα items της χρονιάς.

smartphoneειδήσεις τώραsmartphones