Τεχνολογία|09.10.2023 14:15

Realme c51: To high tech κινητό των 159 ευρώ!

Newsroom

Η realme, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, λανσάρει στην αγορά το ολοκαίνουργιο realme C51, στην τιμή των 159 ευρώ, με τα εξής χαρακτηριστικά: Mini Capsule του Android, λεπτό σχεδιασμό 7,99 mm, οθόνη 90 Hz, κάμερα 50 MP AI, μπαταρία 5.000 mAh και με γρήγορη φόρτιση 33W!

1. Σχεδιασμός:
Η εργονομία του realme C51 είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να απαλλαγούν από το άγχος εξάντλησης αποθηκευτικού χώρου, γιατί προσφέρει τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στην κατηγορία έως και 128 GB. Αντίστοιχα έχει και ένα ιδιαίτερο Glittery design, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να το επιλέξουν είτε το πράσινο της μέντας, (Mint Green) είτε το ανθρακόμαυρο χρώμα (Carbon Black).

2. Camera:
Το realme C51 διαθέτει κύρια κάμερα 50MP με διάφραγμα f/1.8 και φακό 5P, για να απαθανατίσουν τις φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση . Παράλληλα μπορείτε να βγάλετε μεγάλες φωτογραφίες pixel έως 8160 * 6144, ενώ υπάρχει μια κάμερα selfie 5MP στον μπροστινό μέρος. Στα θετικά στοιχεία του συγκεκριμένου τηλεφώνου είναι η ανάλυση και η ακρίβεια των χρωμάτων, η φωτεινότητα, και η ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους. Βέβαια το συγκεκριμένο κινητό αποτελεί και μια ιδανική επιλογή για όσους χρήστες χρειάζονται να έχουν ένα δυνατό streaming ή είναι gamers.

3. Επιδόσεις & NFC:
Το C51 διαθέτει έναν ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή με Cortex-A75 * 2 και Cortex-A55 * 6 και βασίζεται στην τεχνολογία επεξεργασίας 12nm και την GPU Mali-G57, που τρέχει στα 1.82GHz με βαθμολογία αναφοράς Antutu 197.031.Το C51 υιοθετεί την τεχνολογία κοινής κεραίας NFC για τη βελτίωση της περιοχής σάρωσης NFC κατά 2 φορές και για την αποτελεσματική βελτίωση του ποσοστού ακρίβειας. Με τη δωρεάν σάρωση NFC 360°, μπορείτε να σύρετε σε οποιαδήποτε θέση και γωνία στο επάνω μέρος του τηλεφώνου με μια πολύ βελτιωμένη εμπειρία χρήσης NFC.

4. Μπαταρία:
Χάρη στον έξυπνο αλγόριθμο συντονισμού VCVT, το C51 μπορεί να ρυθμίσει έξυπνα την τάση και το ρεύμα, βελτιώνοντας την απόδοση φόρτισης. Επιπλέον, ο αλγόριθμος βελτιστοποίησης φόρτισης VFC, ο οποίος στοχεύει στη βελτίωση της απόδοσης του διαστήματος φόρτισης κατά 90%-100%, μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα φόρτισης έως και 200%. Προκειμένου να διασφαλιστεί μια ασφαλή φόρτισης στην κατά την διάρκεια καθημερινής χρήσης, το C51 υποστηρίζεται καλά από το έξυπνο σύστημα προστασίας πέντε πυρήνων: προστασία υπερφόρτισης, προστασία από υπέρταση, προστασία από υπερβολικό ρεύμα, προστασία από υπερβολική θερμοκρασία και προστασία από ακραίες θήκες.

“No Launch without new technology" έχει ως στόχο η realme, που λανσάρει προϊόντα μόνο όταν έχει μια τεχνολογική καινοτομία και το επιβεβαίωνει ακόμα μία φορά με το c51.

Androidειδήσεις τώρακινητό τηλέφωνο