Τεχνολογία|10.04.2024 20:56

Vodafone Instant Connect: Ενεργοποίηση σταθερής τηλεφωνίας και internet για επιχειρήσεις σε 24 ώρες

Newsroom

Τη διαδικασία απόκτησης και ενεργοποίησης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet απλοποιεί το Vodafone Instant Connect δίνοντας τη δυνατότητα ενεργοποίησης νέας σύνδεσης σταθερής και internet Vodafone One Net σε έως 24 ώρες, μειώνοντας σημαντικά τον παραδοσιακά μεγάλο χρόνο αναμονής για ενεργοποίηση νέας σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, σημαντικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας Vodafone Instant Connect είναι το δυναμικό μοντέλο συνδεσιμότητας. Με αρχική σύνδεση μέσω του δικτύου LTE/4G της Vodafone, οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν την άμεση λειτουργία τους, μεταφέροντας απρόσκοπτα τη σύνδεση τους σε Fiber ή Full Fiber ταχύτητες, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή σε εξοπλισμό ή κάποια επιπλέον ενέργεια από την πλευρά τους.

Επιπλέον, ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία Vodafone 4G Back up που διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της υπηρεσίας σταθερής, και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στις βασικές τους δραστηριότητες χωρίς να ανησυχούν για πιθανές διακοπές στη σύνδεσή τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Vodafone Instant Connect και τα χαρακτηριστικά του υπάρχουν στο www.vodafone.gr/business/instant-connect

Vodafoneειδήσεις τώρα